23 Juli.

Hej hallå!

Vi har det bara bra på vår semester. Regnigt dock, men det är inget vi kan styra över så det är bara att acceptera.

Vi är fortfarande i Solleftetå, drar vidare till Lund på lördag.

Jag njuter verkligen av livet här. Det är så underbart att vara här. Det jobbiga tycker jag är att det drar upp en massa gamla minnen som jag trodde jag hade glömt, but thats life.

Alvin har nu 5 tänder. Han klättrade även upp för trappan för någon dag sedan, helt själv(självklart stod jag bakom hela tiden och såg till så att han inte skulle ramla). Han är så duktig, på allt.


Det är så svårt med dig. Jag vet inte vad du vill. Men vill jag veta det? Jag vill men samtidigt inte. Du finns alltid där för mig. Ibland kan jag önska att det vore annorlunda. Men samtidigt inte. Du är svår helt enkelt.

Jag förstår inte hur du kan ta så lätt på det här. Ett samtal som talar om att allt är bra är väl inte så mycket begärt. Jag vet att du håller allt inne, precis som jag, men jag tycker inte att du har rätt att göra det i den här situationen. Jag vill veta av dig, inte av någon annan. Och hur kan du inte bara ringa och säga vad som hänt? Livet är för kort för att stressa bort. Det finns så mycket annat viktigt att göra. Jag hoppas att det här har givit dig en tankeställare. Jag hoppas verklligen verkligen det.

Oj så jag älskar dig! Du är så underbar! Jag hoppas verkligen att du flyttar till mig nästa år. Jag vill ha dig nära. Du förstår mig så bra. Vi är så lika. Det är så himla lätt att prata med dig. Det är så skönt att det fortfarande kan vara så efter så många år. Tack för att du finns!


Nu blir det till att umgås med denna underbara familj! Jag tycker verkligen om dom!


16 Juli.

Nu säger jag bara: Adios amigos! Ses den 3:e Augusti!


Grattis Anna och Viktor till er lilla Benjamin! All lycka till er!

15 Juli-

Idag har vi bara STÄDAT och TVÄTTAT! Men det är såå skönt att det är gjort. Jag har även packat det mesta inför resan. Så nu sitter jag här nyduschad och nöjd. Alvin sover sedan en halvtimma tillbaka och K är ute och åker inlines. Så det är lugnt och skönt.

Vi var även in på BVC för en vägning innan vi åker iväg. Vågen stannade den här gången på 9760g. Han börjar bli stor nu. Även om jag tycker att han har andrat kroppsform sedan han började krypa. Han har förlorat lite av det här babyhullet. Men han är ju så aktiv så det är ju inte så konstigt.

Nu ska jag sätta mig och se tv och invänta lillebror och gänget.

Ha en bra kväll!

P&K

14 Juli.

Idag klev K upp med Lilleman som vaknade första gången klockan 6, då ammade jag honom och sedan somnade han om och vaknade kvart i sju. Jag sov till halv tolv... skönt var det. Då jag hade gjort mig iordning så åkte vi in till stan. Där fick Alvin mellanmål och vi åt lunch. Sedan somnade Skruttas vid kvart över två och sov till kvart över tre. Medan han sov så tog vi oss en promenad i solen.

Vi tog oss en fika och Alvin fick middag samtidigt. Efter det åkte vi hem och myste lite. Alvin somnade på tre röda. Jag hann knappt lägga mig bredvid honom förrän han sov. Han var en slut liten kille. Men det är inte så konstigt så som han håller igång hela dagarna.

Imorgon är det städ- och tvättdag. Tvättid mellan 10-13 och då ska vi även hinna storstäda och packa. Vi åker ju på fredag så vi hade tänkt börja packa imorgon så vi iaf har börjat. På torsdag ska vi se bio, K och jag. Så Alvin ska vara med Morbror Robin och Elin under tiden. Bion börjar 14. Det är första gången vi lämnar bort honom under dagen och under så lång tid. Men jag vet att det kommer att gå bara bra. Vi ska se Harry Potter och Halvblodsprinsen(man måste ju se denna om man sett alla andra :)). Efter det ska vi packa färdigt och sedan på fredag morgon har vi tid för fyrhjulsinställning på bilen klockan 07 och medan K är och fixar det så ska jag och Alvin bara göra oss iordning och packa det sista så vi är färdiga för avfärd så fort K är klar. Vi räknar på att komma iväg runt 9. Så Alvin får sin sovstund i bilen ( man måste ju som anpassa sig efter det små så gott det går).

Nu ska jag mysa med min älskling för imorgon blir det en heldag med städ och tvätt så då vill man vara pigg och glad då det ändå är en så tråkig dag...

Ha en bra kväll! Gnatt.


12 Juli.

Imorse vaknade Alvin vid 6, jag gav honom lite vatten och han somnade då om till kvart i sju, då var han inte sugen på att sova mer. Så jag ammade honom och sedan klev min underbara älskling upp med Lilleman. Jag vaknade halv elva. Skönt var det! Tack snygging!

Den här dagen har som mest bestått av tvivelaktigheter och prat. Men nu är det som det ska vara igen. Vi har myst med Alvin och bara varit. K har väntat praktiskt taget hela dagen på att hans inlineskompisar ska ringa och säga att dom är på G att åka men icket. Så han blev rätt less och drog iväg till en annan kompis och ska se film. Det gör han rätt i.

Alvin ramlar inte längre och slår sitt lilla huvud. Han har nu lärt sig att ramla på rumpan. Han har även kommit på att han kan nå till fönsterbrädorna och nå saker som står där, så nu har vi fått ställa in allt så långt det bara går. Jag förstår inte hur dom små kan ha så långa armar!? Han är då för söt! Han har även börjat bli lite reserverad mot andra människor än oss. Pia, Per och hans lilla flicka Frida kom och hälsade på en sväng på eftermiddagen och då blev det lite uppsträckning av armar mot mamma och lite tårar då dom sa hej. Men den perioden ska komma den med.

Haha och en annan sak! Jag och K får varken kramas eller pussas utan protester från Lilleman. Så fort vi kramas framför honom blir det att han börjar "prata" högljutt och slutar vi inte så börjar han gråta. Men så fort vi tar upp honom och han får vara med och kramas och pussas, då blir det bra. Det är så häftigt att han är med så mkt, och förstår. Dom små förstår mer än vad vi tror.

Lilleman somnade för ca en halvtimma sedan. Så nu ska jag kika runt lite på internet sedan kanske jag sätter mig och ser någon film.

Gnatt.



Jag gillar att klättra på
mamma.


kolla in vingarna! :P

               
Naglar före...                                    ...naglar efter :D


Kvällsfika.


En liten ligist på äventyr.


En skruttas!


Sådär ställer han sig jämt :p


Mys i köket :)


Min fina tröja som jag
fick av, ja ni ser ju vem ;)






We belong together, like the open seas and shores.




12 Juli.

Idag blev det uppstigning halv åtta. Jag tog mig min morgonpromenad x 2. Medan jag var ute och gick fick Alvin mellanmål. Alvin somnade sedan som en stock i vagnen. Runt 10 kom Amadeus och lilla Julia. Vi satt mest och pratade, det var verkligen kul att träffa dom. Alvin vaknade kring kvart i elva. Då fick både han och Julia lunch. Vi vuxna åt tacos till lunch. gott!

Vid halv ett var vi färiga att åka till Vännäs. Väl framme fick Alvin sitt mellanmål och sedan sov han från 14 till 15.30. Under den tiden hann vi träffa Elin, Robin, Elle. Nova och Amanda. Alltid lika trevligt! Alvin fick en jättesöt tröja av Morbror Robin(kommer bild på den). Tack, den satt jättebra!

Vi kom hem kring 16 och då åkte Amadeus och Julia hem. Vi gick upp och gjorde middag, Lax, potatis och exotisk dressing, mums! Alvin fick biffstroganoff och katrinplommonpuré till efterrätt. Efter det diskade jag undan medan K lekte med Alvin. Det är så underbart att se mina pojkar mysa med varandra. Det bästa jag har är ni!

Shake kom hit vif 20. Då åkte även K ut och skulle åka inlines. Jag och Shake målade våra naglar, det blev jättefint :) Du är så duktig Shake!

Nu sitter jag och väntar på att K ska komma hem så vi kan gå och lägga oss tillsammans och mysa.

Gnatt.

Till min älskade vän Jaqueline.

A friend is like a flower,
a rose to be exact,
Or maybe like a brand new gate
that never comes unlatched.
A friend is like an owl,
both beautiful and wise.
Or perhaps a friend is like a ghost,
whose spirit never dies.
A friend is like those blades of grass
you can never mow,
standing straight, tall, and proud
in a perfect little row.
A friend is like a heart that goes
strong until the end.
Where would I be in this world
if I didn't have you as my friend.


Du betyder så mycket för mig. Tack för att du alltid finns där. Tack för att du verkligen ser mig för den jag är, och accepterar det. Tack för att du aldrig dömmer mig. Tack för att du är du. Du gör mig till en bättre människa. Tack!

(Bilder kommer vid ett annat tillfälle, K glömde kameran i bilen).

10 Juli.

Idag ville Lilleman upp klockan tio över sju. Jag vaknade av att han sitter i sängen och smeker mig i ansiktet och "pratar". Han är så gullig! Vi myste lite i sängen innan vi klev upp, så det blev uppstigning kring halv åtta. Efter att vi klivit upp så var jag jätteseg men jag skulle ändå ut och ta min powerwalk, så fort jag kom ut började det ösregna så jag vände och gick hem igen... inte bra, jag mådde lite dåligt men det blir dubbla promenader imorgon, hörde att det skulle bli finare väder då också.

Jag gav Alvin mellanmål vid halv nio sedan lekte vi en massa, som vi alltid gör :) Eller ja, Alvin är överallt och vi hänger med :P Han har lärt sig att öppna skåpluckorna i köket nu också, inte trodde jag att han var så lång! Så nu blir det till att hitta en lösning så han inte kan öppna dom. Just nu sitter det ett skohorn i vägen på kökslådorna, så dom får han inte upp. Men han är så söt, han hittar alltid på nya äventyr hela tiden. Nya saker att upptäcka. Det är så kul att bara studera honom och se hur han utvecklas. Mammas goding!

Efter det var det dags för sovstund för lilleman. Då passade jag och K på att se ett avsnitt av Dexter. Beroendeframkallande serie det där :P Jag tog mig en dusch efter det och samtidigt vaknade Alvin. Han sov i cirka en timma och en kvart. Då fick han lunch, en stor burk Ishavsgryta + efterrätt. Han äter då allt den där lillemannen. Aptiten har det aldrig varit något fel på. Det är så skönt.

Vid halv ett kom min bror ochåt lunch med oss, det blev hemmagjord pizza. Vi hade det mysigt. Det är alltid kul att ha lillebror på besök. Efter lunchen åkte jag och Robin iväg och ombesiktiga Saaben, och den gick igenom!! Så skönt. Så nu ska vi bara lägga ut den på blocket och hoppas på att den blir såld snabbt.

Då vi kom hem så låg Alvin och sov. Så jag åkte iväg på Ica Maxi och handlade lite nödvändigheter. Jag kom hem runt 16 och då hade Lilleman nyss vaknat. Så han sov strax under två timmar. Han har blivit så duktig på att sova. Det är aldrig några problem. Bara att lägga ner honom i vagnen så somnar han. Han fick middag kring kvart i fem, det blev grönsaker med kyckling. Jag och K åt upp resterna av pizzan.

Efter middag så gick vi på äventyr, runt, runt i lägenheten. Jag skulle kunna sitta och titta på Alvin hela dagarna. Allt han gör är bara fantastiskt.

Vid halv sju blev det kvällsfika, en macka med leverpastej och lite juice. Efter det blev det bad och sedan sängen. Han är så mysig då han ska somna. Han sover med oss i sängen(han sover som bäst då:)) och det är oftast jag som lägger honom(bara för att jag tycker det är såå mysigt!). Vi ligger alltid ansikte mot ansikte och han "snuttar" alltid på mitt ansikte. Han ligger och tar och smeker(mest min näsa, så snart är den väl alldeles blå, för han nyper liksom i den :P ) mitt ansikte tills han somnar. Det är den bästa stunden på hela dagen(förutom amningen på morgonen men då är jag inte lika vaken:P).

Efter att Alvin somnat kring sju så satte jag och K oss ner i soffan och såg Dexter(självklart!). Vi har nu ikväll sett 3 avsnitt. Men nu började klockan bli så mycket så vi satte stopp för oss själva, även om det är vääldigt spännande. Så nu ska jag titta runt lite på internet och sedan mysa ner mig i sängen bredvid den bästa.

Imorgon blir det Vännäs, med Amadeus och Julia. Det är marknad och tivoli och grejer, så vi ska dit och kika. Ska bli kul för Alvin att träffa sin vän Julia också. Ska ta med kameran så jag kan ta några kort.

Godnatt på er.


Bus med pappa :P


Påväg ut med vagnen.




Jag hittade saker bakom sängen som mamma och pappa trodde dom kunde
gömma för mig. :P









9 Juli.

Nu ligger Alvin och sover sedan en och en halv timma tillbaka, undra när han hade tänkt vakna? Han brukar inte sova såhär länge på förmiddagarna, men men, då kanske han sover en kortare stund i eftermiddag. Eller så behöver han helt enkelt den här sömnen just nu. Det händer ju väldigt mycket i hans lilla kropp.

Nu har K besiktigat saaben och den gick inte igenom, för andra gången. Och vi förstår inte varför heller. Inte ens min pappa som kan bilar förstår varför dom inte godkände den... det är lite roligt med besiktningsmän, en del kan låta en gå även om det är ngt som måste fixas medan andra är petig som bara den. Synd att vi fick en som skulle vara så petig idag då... Aja, pappa skulle kolla på den och sedan får vi väl besikta den ännu en gång. Det är en helvetesmaskin den där saaben... bara vi blir av med den snart så kanske man kan lugna ner sig lite :P

Nu är K påväg hem. Så jag ska fixa någon lunch till oss och sedan får vi väl se då Lilleman behagar att vakna.


7 Maj 2003 <3
7 September 2007 <3
8 Oktober 2008 <3

Alvin 9 månader <3

Idag blev det uppstigning klockan åtta. Då tog jag mig den dagliga morgonpromenaden. Då jag kom hem hade K och Alvin precis ätit frukost/mellanmål. Då Alvin sov mellan kvart i tio och kvart över elva passade jag och K på att titta på ett avsnitt av Dexter, spännande serie det där. Vi tvättade även mellan 10 och 13. Det blev bara tre halvfulla maskiner så det var skönt.

Då Alvin vaknat så fick han lunch och vi åt lite vi med. Sedan lekte vi en massa. Som vanligt! :D Alvin är precis överallt nu. Det skulle inte förvåna mig om det var så att han gick om bara nån månad. Han går längs möbler redan. Kan nån stanna tiden för nån sekund iaf? DET GÅR FÖR FORT NU!

Efter att Alvin fått sitt mellanmål runt halv två så tog vi oss en promenad in till stan. Alvin sov hela vägen in till stan, cirka en och en halv timma. Påvägen in hälsade vi på Morbror Robin en sväng på Statoil. Väl inne i stan var vi på jakt efter halksockar eftersom att vår Lilleman ställer sig upp mot precis ALLT, så vill vi undvika att han halkar i onödan. Han har gjort det några gånger då man inte riktigt hängt med och han blir så ledsen... Men det är livets gång. Det går inte att skydda de små mot allt, även om man vill.

Vi fick iaf tag på 6 par strumpor, så nu blir det halkfritt här hemma! Nu får han ställa sig precis vart han vill, han halkar iaf inte :)

Vi har även varit in på Sagolika Ting ett antal gånger de senaste månaderna och varje gång vi varit in så har Alvin alltid blivit lika förtjust i en boll med olika färger på. Så denna gång fick han den av oss. Han blir helt lyrisk då han leker med den. Det är så underbart att se! Vi har tvekat lite varje gång vi varit där för den kostade lite kan jag säga. Men om den nu gör honom så glad så är det värt allt! :D

Vi kom hem strax innan sju och gav lilleman kvällsfika, badade honom, borstade tänderna och sedan somnade han, runt halv åtta. Han är ju för underbar!

Nu ska jag leta låtar till min Ipod och sedan ska jag och K se ett avsnitt av Dexter innan vi ska gå till sängs.


Igår var det vår dag äskling, 7 Juli. 6 år och 2 månader tillsammans, underbart!




Idag blir du 9 månader min älskade Per Alvin Emanuel Nilsson. Du kan så mycket redan. Du är så bra. Trots din tuffa start i livet och allt du gått igenom så ler du hela dagarna och verkligen älskar livet. Du får mina mörka stunder att lysa. Det var du som fick mig att kämpa då du var som dåligast, även om det var du som mådde som sämst.  Att veta att det var dig jag höll humöret uppe för gav mig en gnutta av hopp, hopp om att allt skulle bli bra. Hade du inte klarat dig vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Efter att du förlösts med urakutsnitt trodde vi inte att det kunde bli värre. Men man ska nog aldrig säga att det inte kan bli värre. För det var som om någon stack kniven i hjärtat på mig då dom berättade att du hade ett hjärtfel. Tårarna rann. Jag fick hjärklappning. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag visste inte hur det skulle bli. Om du skulle överleva. Jag visste ingenting, förutom att du var min, min ängel. Det vackraste jag sett. Jag är så otroligt tacksam över varje dag jag får med dig. Jag njuter till fullo av varje dag. Jag har verkligen förändrats som person sedan du kom till världen. Det finns inte lika många måsten. Jag har insett hur snabbt det kan gå. Från att finnas till att inte finnas. Alla måsten om att hålla hemmet i skick, pengar , alla saker man bara MÅSTE ha osv. Det är oviktigt nu. Du är det som är viktigast för mig. DU och min familj. Alla mina vänner. Jag har ett helt annat perspektiv på livet nu än innan jag fick dig. Jag lever verkligen för nuet. Jag ägnar hellre all min tid åt att umgås med de jag tycker om och älskar än att hitta det perfekta hemmet, de perfekta kläderna, helt enkelt allt som egentligen inte har någon betydelse. Det finns inget perfekt. Ting gör oss inte gladare. Kärlek, umgänge med dom vi älskar, det gör oss till bättre människor. 


Så skit i alla måsten och umgås med dom ni älskar innan det är försent! Rätt var det är kommer den där dagen då du ska säga eller göra just det där lilla extra och då är det redan försent. Berätta för de du älskar varje dag att dom betyder något. Umgås så mycket du bara kan med dina nära och kära. Ta vara på dagarna! Dom kommer inte igen...


Vi kan spendera HELA livet åt att hitta det där perfekta. Men vi vill alltid ha mer. Så varför inte njuta av dagarna och inse att det aldrig kommer att bli så. Vi kommer alltid att vilja ha mer. Vi människor är giriga jävlar, så är det bara. Vissa mer än andra.


Så tack, tack mitt älskade barn, för att du kom och "räddade" mig från alla måsten, all perfektion jag ville uppnå. Tack för att du fick mig att inse att det finns annat som är viktigare. Jag ska försöka lära dig allt jag kan, även det du lärt mig.

Jag älskar dig!



6 Juli.

Idag vaknade Alvin första gången halv sex. Han somnade dock om efter att ha fått lite vatten. Vi vaknade sedan klockan 7. Då klev vi upp för att äta frukost men jag kunde helt enkelt inte sluta amma. Så vi satte oss i soffan och han fick sig en slurk. Jag hade mer kvar än vad jag trodde. Så jag kör nog på ett tag till. :D

Efter "frukosten" tog jag mig en powewalk i cirka 40 minuter, i regnet. Men det gick det också. Då jag kom hem var det dags för Alvins mellanmål. Då passade jag på att äta frukost. Efter det tog jag mig en dusch och sedan blev jag så himla trött så jag frågade K om jag fick lägga mig en stund då Alvin ändå skulle sova. Och det var självklart helt okej. Jag somnade vid halv tio och vaknade ett! Så trött var jag! Alvin hade dock sovit från halv tio till kvart över elva, så han var rätt trött han med. Då jag hade vaknat till så var det dags för Alvins mellanmål. Han somnade vid kvart över två och då passade jag och K på att mysa lite. Det var som ändå ihopplockat och så här hemma så det fanns inte så mycket att göra. Alvin vaknade kvart i fyra.

Jag började laga mat, kycklingwok med ris. Och då jag skulle ta fram mat åt Alvin så var det helt slut. Så det blev kvällsfika till middag och middag till kvällsfika för lilleman idag. Men det gick lika bra det. :)

Efter middag så tog vi oss en promenad i regnet till ICA för att köpa bland annat barnmat. Vi kom hem runt sju (lite sent...) och då fick Alvin "middag". EFter det badade han med K och sedan var det tandborstning och yamas som gällde.

Men han hade verkligen svårt att komma till ro ikväll. Han snurrar och snurrar. Vet ännu inte om han sover... Så jag vet inte riktigt vad det är. Men det ordnar sig alltid :D


Alvin har lärt sig att skaka på huvudet då vi gör det. Han är så söt! Sen älskar han att ta ner ALLA skor från skohyllan. Från början förstod jag inte riktigt att det var han så jag blev lite småirriterad på K att han alltid skulle dra ner alla skor då han skulle ta fram sina. Men jag insåg ganska snabbt att det inte kunde vara så :P

Sen har han börjat ställa sig upp mot väggarna. Det kan jag tycka är lite läskigt för han har som inget att "hålla" i. Men han brukar klara det ganska bra. Han landar på rumpan då han ramlar. Inte alla gånger men för det mesta. Han är så himla duktig!

Jag skulle kunna skryta hur mycket som helst om hur duktig son jag har men det skulle ingen vilja läsa :P
Han är bara bäst, så är det! :D


Nu är det snart dags. Dags för kontroll av Alvins hjärta. Jag går som på nålar varje dag och hoppas innerligt att allt ser bra ut. Läkarna sa att det skulle märkas på honom om allt inte stod rätt till, men förra gången det blev operation så märktes det inte på honom så varför skulle det göra det denna gången? Jag hoppas bara att han slipper allt vad gäller sjukhus ett bra tag till. Usch, det svider i mamma hjärtat.


                
LEKSAKER!                            Tänkte hjälpa mamma
                                                   laga mat.
         
Ute och åker :P                          Puttar själv :)

                        
Påväg upp...                               ..insåg att det var roligare
                                                      med skor.

           
Intar position...                             ...ÄNTLIGEN uppe!
           
Dags att börja riva.. :)                 Jag hade tänkt smita nu.


Tur att mamma tar emot
mig! :)

5 Juli.

Idag klev vi alla upp från sängen runt kvart över åtta. Då hade vi legat och myst en bra stund. Direkt vi klev upp tog jag mig en powerwalk på cirka 40 minuter. Jobbigt var det, men det är väl det dom första dagarna innan man kommer igång ordentligt.

Då jag kom hem så tog jag bilen och åkte till Statoil för att tvätta den. Jag ansåg att det inte var någon mening att duscha emellan då jag ändå skulle bli svettig av att handtvätta bilen. K tog Alvin i vagnen och gick till Statoil så Alvin fick sova. Då dom kom fram var jag redan färdig. Och då vaknade även Lilleman. Så då tog vi bilen hem igen och åt lunch. Efter lunch tog jag mig en dusch, det var skönt. Efter det tog vi oss en promenad till Media Markt och kikade lite. Vi var hemma kring halv två, då fick Alvin mellanmål och sedan var det godnatt för honom en stund. Vi bäddade ner honom i vagnen och ställde honom på balkongen sedan sov han, i över två timmar! Jag hann både städa och sova en stund. K sov en stund han med.

Då Alvin vaknade vid tio över fyra, tog K honom och jag började laga mat. Spaghetti och köttfärssås, gott! Alvin fick också det. Han verkligen älskar det! :D Vi åt melon till efterrätt.

Efter middagen tog K med sig Alvin ut och gungade medan jag diskade efter middag och dammsugade en sväng. Sen gjorde jag kaffe åt K och tog med mig en filt ut. Sen satt vi på filten ute i gräset och myste. Vi gick in vid halv sju då det var dags för kvällsfika för lilleman. K åkte då iväg och uträttade några ärenden. Efter Alvin fått i sig kvällsfikat(vi har gett upp allt vad heter både gröt och välling, så det blir "riktigt" mat istället.) badade han och jag tillsammans. Det är alltid så mysigt. Han plaskade på, han älskar verkligen att bada.

Efter badstunden tog vi på oss pyjamas och borstade tänderna. Sen somnade skruttas bums i sängen vid fem över sju. Jag trodde inte det skulle vara så lätt som det har varit att lägga honom utan amning på kvällarna, men det har inte varit några problem alls sedan vi införde kvällsfika istället för välling. Han vägrar verkligen det och då anser jag att han inte ska behöva dricka det. Eftersom att han äter all annan mat så får vi vara glada för det.

Alvin vaknade inatt vid 05, som vanligt och vill snutta. Men nu ska jag sluta amma den tiden och bara ge morgon, innan vi kliver upp. Så han var rätt arg och grinig där ett tag innan han somnade om. Han är ju som vad vid att få bröstet så det är klart han protesterar innan han vant sig. Men jag ammade dock imorse innan vi klev upp, men nu tror jag att det börjar ta slut. Så imorgon bitti får vi se om det finns något eller om han får äta frukost istället. Det återstår att se.

Efter att Alvin somnat så har jag tränat lite pilates. Hade tänkt göra det varje kväll nu. Och det är så skönt att K är så stöttande vad gäller min viktnedgång och träningen. Han finns verkligen där för mig och puschar mig. Det betyder verkligen mycket.

Nu blir det en dusch (till!) och sedan ska jag sätta mig i soffan och vänta på att min älskling kommer hem. Då ska vi se en film och sedan sova.


Älskade barn.

 

2 Juli.

Idag ville Lilleman upp halv sju. Vi har börjat lägga honom sju så nu vill han upp tidigare. Men det gör mig absolut ingenting! Det är så underbart att kliva upp med honom. Jag har glömt att berätta att han nu säger Da-da och ma-ma, så jag antar att det är mamma och pappa :P Han säger dock da-da oftare än ma-ma, men det ska det bli ändring på ;)

Han är så stor nu. Det står väl inte på förrän han går. Han har blivit så rackarns snabb på att krypa nu. Sen ställer han sig upp mot precis ALLT.  Så det gäller att ha ögon i nacken. Han har även fått en till tand uppe och den bredvid är på G. Men det kanske jag redan skrivit :P

Idag har varit en lugn dag. Vi har strosat omkring lite på stan med Shake. K har jobbat. Till middag grillade vi kyckling, det var jättegott! Efter det åkte jag iväg och tränade med en kompis. Vi gick intensivt i 1 timma ungefär. Det var skönt.

Så K fick ta läggningen eftersom att jag ska sluta amma på kvällarna. Så då får K ta kvällarna ett tag framöver. Han tog dock inte vällingen ikväll så vi får se när han vaknar. Men det är en vanesak för honom också. Han har ju alltid alltid haft bröstet. Han dricker inte ur flaska annars heller. Han får vatten i vanlig mugg för det är enklast så för honom. Han är så duktig! Vi försöker få honom att dricka vatten på flaska nu då det är så varmt men man får skruva av själva nappen, då dricker han :P Så vi får se hur det går. Jag hade tänkt sluta amma helt nu men hjärtat svider alldeles för mkt för att sluta helt ännu. Så han får en liten avtrappning och tillslut slutar jag amma morgnar också.

Jag vet att jag sa att jag skulle sluta tvärt men jag kan inte. Det är för mycket att ge upp. Särsklit då jag har mjölk kvar. Men det är skönt att det är någon annan än jag som kan ta kvällarna, ifall jag skulle vilja hitta på något. Så mina bröst håller på att sprängas redan nu, vi får se hur de är imorgon bitti :P

Imorgon är Ks sista jobbardag innan semestern. Hoppas på fint väder. Har hört att det ska bli kallare, den som lever får se.

Imorgon kväll ska jag iväg med lillebror, Elin och Johan och titta på då pappa och hans band spelar på Tallbacken. Det är inte ofta han spelar längre så det är kul att få se. Jag minns då jag och Lillebror satt och lyssnade på dom då dom spelade i sin replokal. Det var det häftigaste vi visste! :D

Nu blir det en dusch och sedan sängen. Igår somnade jag med Alvin, klockan 19... Så jag var pigg och glad imorse! :D

Slänger in lite bilder!


En "klättrare" :P


En smitare!

Vilken posé!


Världens vackraste varelse!


Grattis på din dag underbara Shake! Hoppas den har varit helt underbar! Du är så bra!.



RSS 2.0