091130


Mysprick! <3


Ute med pappa på äventyr.


Kolla in min snygga frisyr ;)


Charmkillen nr. 1 <3

Imorgon är första dagen som arbetslös...känns förjävligt. Jag har jobbat sedan jag tog studenten och nu har jag inget. Jag får ont i magen av att veta att jag inte har något att göra. Det spelar ingen roll om jag inte får mycket betalt bara jag har så jag klarar mig. Tycker inte om att gå hemma och leva på samhället. Då jag blev mammaledig var jag väldigt obekväm med att vara hemma från början, det kändes så fel att vara hemma och få betalt. Insåg till slut att jag var hemma för Alvins skull och att det var så det skulle vara.

Fy fan, hittar jag inget nytt snart går jag i taket! Imorgon blir det arbetsförmedlingen och sedan är det jobbsök för hela slanten.


Alvin fick sig en klippning nu ikväll innan kvällsfika, han blev så fin och var så duktig som satt alldeles still(inte helt still naturligtvis men tillräckligt för att jag skulle kunna klippa färdigt:)).


Du är det som får mig att hålla hoppet uppe. Längtar efter dig.




Min mage <3

Jag har kommit fram till en sak. JAG ÄLSKAR MIN MAGE! Jag vet, konstigt att jag skriver om det. Men jag kom att tänka på att det är så många som inte tycker om sin mage efter graviditeten (om man fått mycket bristningar och så) men jag gör det. Jag tycker den är fin och jag tycker om min kropp mer nu än innan jag fick Alvin. Då var det som att jag alltid hittade fel(visst hittar jag saker jag vill ändra på nu också men inte på samma sätt). Nu accepterar jag min kropp och hur den har blivit, och jag då t.om älska min mage. Tänk vilken underbar resa den varit med om!

Nej, alla flickor/kvinnor där ute som fått barn och som ställer sig i spegeln och knappt vill titta på sig själva; strunta i dom tankarna, tänk istället på vad den varit med om.



091126

halloj!

Idag jobbade jag mellan 12-16.30. Skön dag. Jag fick sova till 10 då mina pojkar kom med frukost på sängen :).

Alvin sov i nästan 2 och en halv timma idag! Skönt för honom :) Då jag kom hem stod middagen på bordet, Biffar med fetaost och bulgur, det var riktigt gott!

Efter middagen tog vi oss en promenad, i regnet, men det var skönt att komma ut lite.

Då vi kom hem lekte jag och Alvin och K åkte till lokalen för att åka inlines som han brukar på torsdagar. Alvin åt 3! mackor till kvällsfika och efter den brakmåltiden så borstade vi tänder(gick faktiskt ganska bra idag :)) och sedan läste vi bok. Sedan somnade han vid 19.50...jag också :P Men sov bara en sådär 10 minuter, men det var mysigt.

Nu sitter jag här och bara njuter av att vara själv(utan K alltså:P). Kan vara skönt att vara ifrån varandra ibland.


Påväg ut på äventyr.


Äventyret varade inte länge då jag fick för mig att mucka med moder natur... Moder natur vann.


Bus hemma hos morfar.


En buskille! <3


Pappa och Alvinmys <3


Jag vet inte vad jag hade gjort...men arg blev han! :P


Alvins nya favoritplats, i leklådan, på alla leksakerna.


En vacker pojke (med en hejdundrandes dregelpöl på tröjan! Men så är det när tänderna vill komma upp)


Ha en bra kväll.

091124

Jag ser att jag är rätt dålig på uppdatering, men jag orkar verkligen inte(vissa vet varför). Men det kommer en period då jag kommer ha mer ork.

Idag jobbade jag mellan 12.30 och 17.30. K och Alvin hade tagit sig en sväng in till stan. Då jag kom hem fick jag middag, köttbullar, makaroner och sås, såå gott!

Efter middagen åkte K iväg till bror min och skulle hämta lite julsaker som vi förvarar i deras förråd. Hade tänkt börja ikväll, ska ta ett rum i taget och verkligen städa uppifrån och ner. Så det är bäst att börja i tid, det lär ju ta några dagar då vi bara har kvällarna efter Alvin lagt oss. Vill som inte stöka då Alvin är vaken och vi kan hitta på andra, roligare, saker.

Alvin sover sedan 10 minuter tillbaka. K är fortfarande inte hemma men jag ska ta och städa undan lite efter Alvins kvällsfika och då jag är färdig är förhoppningsvis K hemma :)

Ha en bra kväll!

Exakt en månad kvar till jul...och vart är SNÖN?!?!?


.

Längtar

091121


Igår kom Gudfar Björn och hälsade på, mycket trevligt. Det är alltid kul att träffa honom. Han lekte med Alvin så glatt och efter Alvin lagt sig såg vi på Idol. Av dom som är kvar var det rätt att Reza åkte hem kan jag tycka.


Alvin sover gott i sin säng :)


Efter det att Idol var slut åkte jag till Maja som hade fest. Där satt dom och spelade spel och hade allmänt trevligt. Mysigt var det att träffa alla vännerna! <3 Dom är guld värda! Då dom skulle vidare ut på krogen åkte jag hem och la mig. :)

Lördag.



Lek efter frukost är aldrig fel.

EFter lunch åkte vi in till stan. Alvin somnade kring 12.40 och sov till halv två. Men men, han har varit pigg och glad hela dagen. :)


Medan Alvin sov tog vi oss en promenad och kollade in alla "höstljus". Mycket fint överallt.


En kyss i höstsolen <3 kärleken sprudlar mellan dessa två själar.


Mys på Wayne´s coffee.


Jag och mitt hjärta väntar på fika (Alvin fick dock en leverpastejsmörgås som mamma gjort ;))


Min bror och hans vackra tjej Elin joinade oss för en fika :) Mycket trevligt!


Såhär glad är man då man är i superbra sällskap! <3


Alvins nya fleeceoverall som han fick idag. TÄnkte att han skulle ha den i vagnen då han sover. Så slipper han ha så mycket andra kläder på sig :) Det blir nog jättebra! Och fin är den också! :D Har letat som en tok efter en fleeceoverall i storlek 86/92, och jag tycker jag letat i flera veckor men äntligen, Lilla Mirakel har allt! :)


Alvins nya vinteroverall som kom igår. Sååå fin! Jag älskar den! Dock är det för varmt ute just nu för att använda den och sedan vill jag att det ska komma lite snö först så den inte blir förstörd. Så det lär väl bli att använda den i Januari nån gång, det är väl först då som det kommer vara tillräckligt kallt. Men tills dess får jag sitta och titta på den där den hänger ;) :P


Lek efter maten.


Pappa K och Alvin leker någon underlig lek, men Alvin tycker det är jätteroligt! :D


Efter lite bus med pappa tyckte jag att det var dags att sätta mig i leklådan och slänga ut lite leksaker. :P


Pappa K ger sig på konsten att jonglera, det gick sådär :)

Efter lek och bus blev det bad och kvällfika. Sedan tandborstning och bokläsning. Sedan sov Alvin på studs.

Nu sitter jag och K i köket, han håller på att pilla lite med nåt och jag sitter här. Hade tänkt slå in lite julklappar.

Godnatt allihopa.


Pusskalas a´la Alvin<3


Vi ääälskar att pussas! <3


..och ibland vill man pussas så mycket att man måste ta i tycker Alvin <3



Pappa måste såklart också få pussar <3

Sådan är jag

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


091120

Igår kväll var inte Alvins kväll om man säger så. Jag skulle gå och lägga mig med honom klockan åtta. Men han vägrade sova... Kanske för att K la honom för sin dagsnap lite sent, han sov mellan 13.40 och 16. Så hädanefter får lilleman inte sova efter klockan 15. Han somnade inte förrän 21.40.... så sent har han inte somnat sedan han var 4 månader. Men men, då har vi lärt oss en läxa. Nu sover han iaf.

Jag ska åka in till stan strax och träffa Shake. Vi ska gå omkring på stan och se om vi hittar något spännande. Ska köpa lite "tråkiga" julklappar till Alvin, nämligen KLÄDER. Men han behöver det. Han växer så det knakar. Han har storlek 86 nu men kan även ha storlek 92.... det beror på om kläderna är stora eller små i storlekarna.

Ikväll blir det fredagsmys med min familj <3 Älskar er, så mycket. Allt känns så spännande just nu. Livet går verkligen i rätt riktning. :)

Nej, iväg till stan!


091118

Inatt/morse fick Alvin för sig att ligga vaken mellan 05 och 06. Han låg och jollrade på i sin säng, till slut tog vi över honom i vår säng men han ville då inte somna om på en gång där heller :P Men han somnade ju om...då jag skulle upp. Så egentligen så har jag varit uppe sedan 05. Känns i kroppen kan jag säga. Sen då jag vaknade i morse efter nån kvarts omsomnande, trodde jag, var klockan 06:56, och jag börjar kvart över, BRÅTTOM kan jag lova! Men jag hann! ;d racerförare som man är :P

Då jag kom till jobbet, osminkad och jävlig, så fick jag veta att en ur personalen var sjuk så jag skulle få jobba längre. Inte planerat, hade inte tänkt träffa några föräldrar osminkad. Men jag fick då bara positiva kommentarer av mina medarbetare. Dom trodde jag hade sminkat mig :p Det var roligt att höra att jag egentligen inte behöver sminka mig alltså :P

Då jag kom hem kring 15,vaknade Alvin precis. K hade lagt honom för att sova 13:20, eftersom att han sov ända till 09.20 skulle han inte varit trött 12.

EFter det att han vaknat myste vi en massa, såklart. Är såå tråkigt väder så man vill knappt vara ute. Men K och Alvin hade varit ute en sväng innan lunch idag och promenerat.

Vi åt spaghetti med köttfärssås till middag, mumma!

Det var meningen att k skulle åka själv till Ica Maxi och handla men han kunde inte slita sig från Alvin så han åkte till Kvantum som är närmare istället, annars skulle det bli så sent för vår lilleman. Jag älskar min Kristian, han gör verkligen allt för vår familj.


Mina hjärtan <3 <3

Längtar.


091116

Igår kväll/natt då vi skulle gå och lägga sig, klockan var väl kring halv tolv. Då börjar Alvin hosta och sedan kräks han i sin säng. Då tog jag upp honom(naturligtvis) och då kom det ännu mer. Så det var bara att börja städa. Och självklart så vaknade Alvin till och ville inte riktigt somna om, så han låg vaken och jollrade ett bra tag mellan oss i sängen innan han ville somna. Efter ett tag frågade jag K om det var okej att jag gick och la mig i ett annat rum, då jag skulle upp och jobba, och det var självklart att jag fick det. Imorse då jag klev upp ville även Alvin upp(08.00). Och då hade Alvin tydligen sovit väldigt oroligt inatt. Så både K, jag och Alvin var trötta idag.

Som tur var så har vi filmvecka på jobbet så det var rätt lugnt idag på jobbet kan man säga. Alvin sov i över 2 timmar idag på dagen, vilket är förståeligt. Då jag kom hem, kring kvart över tre, så blev Alvin så glad :) Det är så himla mysigt då han verkligen har saknat mig.

I eftermiddag har vi bara varit inne(vilket är emot mina principer då jag vill vara ute mycket med Alvin, det tycker jag är viktigt) hela dagen, men fy vilket väder det varit, och ska vara, hela veckan. TRÅKIGT!

Igår fick även Alvin prova sina fingerfärger, och oj! så kul det var att måla! Det kommer vi att göra ofta.


Vi badade sedan hela familjen, trångt men mysigt. Alvin tycker det är så mysigt. Sedan blev det kvällsfika och sedan tandborstning vilket vår herre INTE tycker om så mycket, det är mycket protester men det går inte att gör så mycket åt, det MÅSTE göras. Måste vara rädd om hans små tänder, särskilt nu då han har så ruskigt många.

Han somnade på studs och sedan dess har jag och K myst i soffan och vikt tvätt... eller mest myst ;) :P Men tyvärr ligger ju vikhögen kvar :( :P

Nu ska vi se ett avsnitt av Private Practice och sedan ska vi knoppa.

Vill ha igen vår kamera så vi kan ta bilder igen!!

Längtar efter dig <3



091114

Idag klev jag och Alvin upp kvart över åtta, han var inte på myshumör idag, inte länge iaf. Vi åt frukost och sedan klädde vi på oss och gick ut i snön, vi var ute i lite över en timma sedan gick vi in och åt lunch. Efter lunch väckte vi pappa K och jag la Alvin. Jag tänkte att han skulle få sova inne idag och se om han sov längre men icket, 50 minuters sömn har lilleman klarat sig på idag. Trodde han skulle somna i bilen då vi hämtade Ks föräldrar men icket. Men jag ska nog sluta oroa mig för att han får för lite sömn, han sover det han behöver och vi brukar erbjuda honom att få sova en extra sväng på eftermiddagen om han sovit lite men då vägrar han somna. Och han är ju go och glad hela dagarna men det känns som att han får för lite sömn. Men det får han nog inte isf, han har nog ngn period nu bara.

Vi hämtade som sagt Ks föräldrar på flygplatsen kring halv tre. Efter det åkte vi hem och fikade en sväng. Sedan myste vi på och Alvin charmade såklart farmor och farfar sin :) Sedan blev det middag vid kvart i fem. Efter det erbjöd sig Ks mamma att diska så jag och Alvin satte oss i hans rum och lekte med hans leksaker. Det är så mysigt att bara sitta där och titta på då han leker, han är verkligen helt upptagen av det han gör. Och ibland tittar han upp, ger mig ett jätteleende och fortsätter sedan leka igen. Gokillen våran <3

Alvin somnade kring 07.40. Då satte vi andra oss för att se Änglar och Demoner, en bra film. Nu sitter vi och bara småpratar men det blir snart sängen, iaf för mig, så jag är pigg och glad då lilleman vill upp imorgon.

Godnatt.

Ibland kan livet ta en drastisk vändning.


Happy Birthday



En jävligt sorglig men ändå tänkvärd låt. Jag skulle ALDRIG i mitt liv kunna ta bort ett barn om det inte vore så att barnet på något sätt vore så skadat att det inte skulle kunna överleva utanför min kropp. Fy fan, tycker abort borde förbjudas om det inte gäller våldtäkt eller allvarlig skada på barnet.

Fredagen den 13:e.

Idag klev jag upp med Alvin, han ville vakna 09, så vi tog oss en liten sovmorgon. Mysigt var det! :) K och hans bror som kom hit igår åkte iväg för att göra en 4hjulsinställning på bilen men det gick inte. En damask var trasig och då tyckte dom att det var onödigt att göra ngt åt den innan det var lagat. TYckte dom var schysst som sa att det var fel på den och inte bara lagade den utan att säga till.

Så dom kom hem igen kring 10. Då hade Alvin och jag hunnit äta frukost och tagit på oss kläder. Sedan myste vi en massa. Då jag åkte till jobbet kring halv ett så la K Alvin för att sova. Men han ville inte sova så länge, 50 minuter rättare sagt. Men han har då varit pigg och glad hela dagen. Han somnade dock i bilen påvägen hem från stan men sov då ca 5 minuter bara. Jag slutade kvart i fem och var hemma kring 17. Då kom Adrian hem och lämnade av Alvin och sedan åkte han iväg och hämtade K som varit på synundersökning.

Jag och Alvin började äta middag så det inte skulle bli så sent för lilleman. Tacos är smaskens! :D Vi satt och åt länge idag. Efter middag och lek badade vi. Sedan blev det bokläsning och godnatt kramar och pussar. Sedan somnade han i sin säng efter en liten stunds "pratande" vid 20.

Och vi andra har suttit bänkade framför Idol sedan åtta. Nu hoppas vi på att Eddie åker ut idag. Han är ju bara kvar pga sitt utseende inget annat.


Längtar.

091112

Idag började jag jobba 12. Sov till tjugo i tio.Mina pojkar gav mig sovmorgon men runt halv tio tror jag den minsta av de båda saknade mig för då stod han utanför dörren och ropade på mig :P Och så fort K öppnade dörren gick han in, kröp upp i sängen och gav mig en stoor blöt puss :P Sötaste!

Jag jobbade mellan 12 och halv fem. Efter jag slutat jobbet åkte jag direkt och tankade den nästan tomma bilen. Åkte även förbi ICA och handlade lite. Då jag kom hem var middagen färdig, det blev spaghetti med köttfärssås. Alvin älskar det! Han åt hur mycket som helst!

Efter middagen har vi bara myst. Alvin har en period då han är mycket för att kramas och pussas och vara i famnen, inte mig emot.

K åkte iväg till Media Markt och lämnade in vår nya kamera som vi köpte förra veckan och som det redan är fel på... tråkigt men vi ska iaf få en ny till veckan :) Efter det åkte han iväg till lokalen och ska åka nån timma innan han ska hämta sin bror på busstationen. Och sedan är dom nog hemma lagom till Lyxfällan :D

Jag och Alvin har badat, läst bok och myst en massa! Han somnade på 2 sekunder vid kvart i åtta. Hans sovtider på dagen har inte blivit längre men jag tror faktiskt att det är hans nya sovtider på dagen, inte mer än en och en halv timma. Men det kan ju vara en period det också. Men så sover han ju mellan 12 och 13 timmar under natten non stop också.

Nu har jag plockat iordning efter vår lille herre som har dragit fram som en virvelvind i lägenheten. Så han har något att dra fram imorgon igen:D

Imorgon jobbar jag mellan 13 och 17.30. Klockan 09 ska vi vara på HB-däck för en 4hjulsinställning på bilen. Men det tror jag K får göra så jag kan få vara med Slarv innan jag ska iväg och jobba. Det tar ju ändå cirka 2 timmar.



Längtar efter dig.

Du och jag <3


Igår fick jag frukost på sängen av mina älsklingspojkar <3


Såhär kan man tydligen också sova :P


Ett litet charmtroll ute på äventyr :)


Jag och min älskade son <3


Gladaste <3


Min goskit!




Barn<3

Se barnen som mål – inte hinder

SIST JAG VAR i Stockholm blev jag väntande utanför ett gym. Vid ingången fanns ett anslag som berättade om förändringar i gymmets barnpassning.
Det var tydligen någon med tiderna och lokalen.
Men för mig berättade den här sorgliga lappen så mycket mer än det.

ATT FÅ BARN innebär en stor förändring. Det kommer man aldrig ifrån. Ska man ta sitt ansvar som förälder är det svårt att leva som man gjorde innan man fick barn.
Men det finns dem som envisas med att försöka.
Något som givetvis är bra. När det sker inom rimlighetens gränser. Precis allt kan inte få vara på barnets villkor och är man två föräldrar går det ofta att hitta utrymme för personliga utsvävningar.
Men problemet är att det här börjar gå till överdrift i dagens samhälle. Något som informationen på Stockholmsgymmet vittnar om.
För många föräldrar är numera varje inskränkning i livet som ett barn i tillvaron innebär en oacceptabel förlust. De ska minsann kunna göra allt de gjorde tidigare.
Det handlar bara om att anpassa sitt gamla liv till den nya situationen. Här kommer barnet oundvikligen i kläm.
Föräldrarna sätter sina egna behov först istället för att jämka dem med barnets. Och det finns starka krafter som uppmuntrar detta. Som gärna vill att föräldrarna fortsätter leva som tidigare. Att de jobbar mycket, spenderar mycket och ser till att samhällsekonomin snurrar allt snabbare. Till exempel har kvar gymkortet och betalar extra för barnpassning.
Att vara hemma med barnen och göra situps framför tv:n bidrar de ju inte alls på samma sätt.

DET ÄR TYVÄRR
som att många glömmer sina barn när det handlar om självförverkligande. Som om de ser dem som hinder snarare än mål i den processen.
Viktigare är exempelvis karriär och ett materiellt överflöd. Och att de egna intressena kan tillgodoses i lugn och ro.
Sedan kan man se till att ha kvalitetstid med barnen när det passar. Alltså, oj, vad jag tycker illa om det ordet och alla som använder det.
På ett sätt sammanfattar det hela problematiken. Ordet kvalitetstid berättar att föräldrarna lägger på tok för mycket tid på annat än att vara med sina barn. När de sedan har tid över måste de hitta en benämning som rättfärdigar deras usla prioriteringar.
Själv väljer jag kvantitet så fort möjligheten ges. Det ger definitivt mer kvalitet i det långa loppet. Jag hoppas fler det finns fler än jag som tänker så.

FÖR BARN FÅR
aldrig i första hand ses som problem eller hinder i tillvaron. Eller kanske bara ett tillägg.
Något som kan tyckas självklart men som tyvärr tål att påpekas då allt fler unga föräldrar väljer att identifiera sig själva som annat än just föräldrar.
Det många glömmer är också hur bra det faktiskt går att ta med barn på de allra flesta aktiviteter.
Den som har handlat med en vilt springande och klättrande tvååring kanske inte håller med, men jag hävdar ändå att så är fallet.
För barn behöver vara med där det händer. De behöver se pappa bli stressad när han inte hittar rätt i kryddhyllan och sura över de långa köerna till kassorna. Det handlar om att få se tillvaron och dess olika sidor. De ljusa och de mörka.
Att få dela allt. Och få dela det lika.
Istället för att bara få tillrättalagd kvalitetstid.
De är värda så mycket mer än det.

Av:Niclas Holmlund.

 


Jag säger bara: FY FAN, vad bra skrivet!

 

Jag kan inte annat än att hålla med. Det finns alldeles för många föräldrar, som jag tycker, försöker leva sitt liv som innan de fick barn. Det GÅR inte. Jag kan ta mig själv som exempel. Innan vi fick Alvin var jag en människa som älskade att städa, jag städade ofta och mycket. Idag hinner jag inte. Eller jo det är klart jag hinner, men det är inte det jag vill lägga min tid på. Alvin får all min tid. Att det sedan ser lite ut som en bombnedslag medan Alvin är vaken bryr jag mig inte om. Samma sak med träning, jag tränar då jag känner att jag har tid. Självklart ska man må bra själv också, men varför inte ta med barnen då man tränar? Träna för mig betyder inte att jag ska åka på gymmet osv, det kan tex vara en promenad och barnen får följa med. Eller att man tränar efter det att barnen lagt sig.

Jag håller som sagt fullständigt med Niclas. Jag kan själv tala utefter erfarenhet då jag jobbar på förskola, det finns barn som har alldeles för långa dagar. Vi vuxna har en regel på 8 timmar arbetsdag per dag, och i de 8 timmarna har vi dessutom raster. Varför ska det då vara så att barn får vara på förskola hur många timmar som helst egentligen? Vi har barn på mitt jobb som är på förskolan från halv sju på morgonen till kvart över fem på eftermiddagarna(då talar jag om de som är två i sin vardag). Det är fan barnmisshandel kan jag tycka. Barn vet inte sitt eget bästa. Ska man skaffa barn till världen se då till att tillbringa så mycket tid det bara går med dom. Och att föräldrar har sina barn på förskolan då dom är lediga är fan ännu värre! Då skulle man aldrig skaffat barn från början då man inte ens orkar ha dom hemma då man är ledig, för att man vill ha lite egentid. Den egentid du har då barnen är små är då dom har lagt sig för kvällen och då man ibland skaffar barnvakt för att hitta på något.  Usch, jag blir så upprörd.

 

Jag anser att skaffar man barn så gör du det för att leva för dom, att anpassa ditt liv efter dom(till en viss gräns givetvis) och gör du inte det var du inte redo att skaffa barn, punkt.

 


 

 


091111

Alvins elfte tand håller på att spricka igenom, fan det sprutar ju tänder ur pojken! :P Det går mot bättre tider. Det känns bra nu. Visst, lite mer pengar skulle inte skada men men, det går inte att göra så mycket åt situationen just nu idag. Men det blir bättre snart... Ni får ursäkta att min blogg har blivit så tråkig, men jag kan inte lägga in bilder eller nånting, det är ngn inställning som måste fixas, så det är inte så kul att skriva. Men som sagt, det känns bra nu. Och sen hoppas jag på att som sagt, du håller dig borta.

.

Jag hoppas du håller dig borta.

091107 <3

Idag fick jag sovmorgon, lyxigt värre. Jag klev upp tjugo över 10. Då jag hade klivit upp så åkte K och hans mamma på stan. Ks pappa och jag stannade här hemma med Alvin. Alvin somnade kring 12 idag och sov till ca halv två. Då han hade vaknat fick han sitt mellanmål. Och sedan skjutsade K sina föräldrar till flyget, dom åkte till Spanien idag, det kan man kalla lyxigt! Vid 15 gick vi ut och lekte i snön, och åkte pulka. Det var jätteroligt tyckte Alvin! Vid kom in igen kring kvart över fyra då det var dags att börja laga mat. Vi åt kött och potatis med wokgrönsaker. Det tyckte Alvin var en hit. Men samtidigt så tycker han om all mat...nästan, INTE makaroner av någon konstig anledning. Men jag antar att det är lite konstig konsistens kanske. Men han åt då mer än vad jag gjorde, som vanligt. Nu ligger K och Alvin och tar sig en eftermiddagsnap. Alvin var tvungen att sova en stund annars skulle han inte orkat vara uppe till läggdags. Hoppas hans sovtider på dagarna blir lite bättre snart, jag förstår inte vad det är som stör honom. Mycket i kroppen som händer nu kanske. Eller så är det tänderna som spökar. Han har fått sin 10:e tand idag. Nu ploppar det upp tänder hela tiden tycker jag. Men det märks inte på honom (om det inte är det som stör hans sömn på dagarna förstås). Men han sover då hela nätterna och är för övrigt gó och glad :) Jag har passat på att städa hela lägenheten då jag har fått möjlighet under dagen. Det är bara dammsugning och moppning kvar. Måste dock vänta med att dammsuga tills Alvin vaknat, vill inte störa honom. Sedan blir det moppning då han lagt sig så han inte blir blöt då han är på golvet :) Idag har jag och K varit tillsammans i 6 och ett halvt år <3 Så då Alvin lagt sig blir det ett varmt bad tillsammans(trångt dock men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;)) och efter det ska vi sätta oss i soffan och se film och bara rå om varandra. Det känns som att det var länge sedan vi fick en lugn helg. Förra helgen hade vi besök och denna helg kom Ks föräldrar en snabbis och det blir likaså nästa helg. Så vi passar på ikväll. Imorgon blir Alvin 13 månader också :) Nu vaknar Alvin så jag ska sluta. Ser om jag lägger in bilder från pulkaåkningen ikväll.

091105


Charmtroll nr 1!


En rackarunge ute på äventyr.


Äter spaghetti och köttfärssås.


Efter maten tyckte jag att det skulle vara kul att klättra upp på bordet.


Då jag hade somnat...

...passade mamma och pappa på att pussas!


Pappa och jag leker, jag tycker det är skitroligt!! :D


Gláskiten! :D


TokAlvin:P


Vill du låna? ;)


Pappa och Alvin har varit ute på promenad.


Här sitter jag och charmar alla, iaf mamma och pappa :D


Sen kan det ju vara så att man hamnar i lite konstiga ställningar som gör att
jag blir arg och ledsen, men mamma och pappa säger att jag är lika söt för det!


Akta så jag inte äter upp dig!!!


Det borde vara olagligt att vara såhär jäkla söt!!


Här fick jag för mig att vinka åt mamma :)


Jag hade tänkt försöka äta upp den där hammaren..gick dåligt dock.


Efter allt lek och bus badade jag förstås!


Såhär hungrig är jag till kvällsfika...jämt! Yoghurt med flingor är mumma!
(Tro mig, han får mat, JÄMT:P)

091104

Idag började jag jobba kvart över sju och slutade ett. Alvin somnade vid kvart i åtta igår kväll och vaknade inte förrän 09. Sömntutan vår. Han sover så bra om nätterna. Då jag kom hem kring kvart över ett så hade Alvin bara sovit i cirka 35 minuter, så då gick jag och Alvin och la oss inne i vår storsäng och så somnade vi båda två och sov till halv tre. Det var jättemysigt! Han är verkligen en myspojke. Efter att vi vaknat så fick Alvin mellanmål och efter det så kom Amadeus och hälsade på. Vi fikade lite och sedan gick jag och duschade. Vid fem åkte jag in till stan och strosade runt lite där innan jag, bror och pappa skulle äta middag tillsammans. Så jag kom hem kring 21 och nu sitter jag och ser Grey´s Anatomy.

Efter det är det bums i säng. Har varit så trött de senaste veckorna. Men jag är en jäkel på att lägga mig alldeles försent också. Så ikväll blir det en tidig kväll.

Livet med dig kan inte bli bättre. Jag har verkligen hittat den jag vill spendera resten av mitt liv med. Du är så underbar och förstår mig verkligen bäst. Du finns alltid där och stöttar. Vi passar verkligen ihop som handen i handsken. Jag älskar dig, så mycket!


Nu ska jag fortsätta se Grey`s. Nästa onsdag Shake, då SKA vi se tillsammans! :)


091102

Ny dator införskaffad idag, känns skönt.

Alvin har under förra veckan lärt sig att klättra, på ALLT! Idag styrde han även kökspallen till diskbänken och klättrade upp på diskbänken, vilken rackarunge alltså! Vi har fått ta bort allt vad han kan klättra på, skostället, kökspallen, hans korgstol osv. Han klättrar även i soffan och sängen, men han har kommit på (dom gånger han kommer ihåg det) att klättra ner från sängen eller soffan med benen före. Han är så duktig! Som jag skrev tidigare så har hans kindtand kommit upp, han är så söt.

Han kan även säga sitt eget namn (då han själv vill förstås) och även lampa ( eller "ampa"(han säger det då vi pekar på lampan)). Jag är så stolt över honom och så fascinerad över allt han kan.

Är han inte bäst så säg!! :D


( "världskartan" i bakgrunden hör till K:s leksaker)




Haha som sagt, ÖVERALLT!





Min sötaste prins <3


Alvin och jag leker tittut<3


Finaste pojken i världen<3

RSS 2.0