100427

Har rast på jobbet. Saknar min skrutt, min sjuka skrutt. Ska snart hem till honom och ta hand om honom. Kristian börjar jobba 14.45 så jag slutar 14 för att hinna hem. Jag ser hellre att lilleman är hemma denna vecka från dagis och piggnar till än att vi ska måsta skjuta på inskolningen nästa vecka.

Det kan vara så att han har feber för att han håller på att få fler tänder. Han har nu 14st, hörntänderna uppe har precis spruckit igenom men nu är det hörntänderna nere som spökar. Och snoret rinner.



.

Jag ger och du tar, så har det alltid varit. Och jag vet om det men ändå gör jag inget åt det. Jag är expert på att ge och ge men aldrig få något tillbaka. Det är väl så att man inte ska begära något tillbaka, utan att man ska ge för att man vill ge. Men det finns en gräns, tycker jag. Jag är inte mer än människa.

Kärlek







































100414


<3



Skön sovstil ;)


Min ängel <3


Puss på dig pappa!


Påväg ut <3


Åker vagn <3


My babys gone crazy! ;)


Snyter sig själv :)


<3


Måste titta noooga!



Min vackraste <3


Sötnosen min <3


Alvin tycker om att kramas... HÅRT! <3


En mycket mycket trött Alvin som till slut somnade i min famn <3

100412

Alvin gjorde morgon 06 i morse. Han har börjat vakna tidigt min pojk. Men inte gör det nåt :)
Jobb mellan 08 och 16.30. Och jag har alltid lika roligt på jobbet!

Jag hämtade Alvin på dagis strax innan 17. Trodde han skulle somna i bilen påvägen hem men inte det. Då vi kom hem blev det middag och sedan en massa bus. Alvin och jag tog oss en tripp till tvättstugan medan Oskar dammsugade.

Lilleman somnade kring halv åtta och sedan dess har jag och Oskar plockat undan här och hängt tvätt. Just nu håller vi på att tvätta en andra maskin som snart blir klar.

Ny dag imorgon.

100411

Idag gjorde jag och Alvin morgon 06:32. Vi började med mysfrukost, vi satt nästan en timma och myste på. Pratade lite och skrattade om vart annat. Mysgubben min.

Sedan blev det påklädning och sedan var vi påväg ut, pappa Kristian skulle få sovmorgon men han vaknade och ville följa med oss ut så vi gick ut allihopa (Oskar också, Kristian kusin). Vi gick in till stan och handlade på ICA och sedan traskade vi hem igen, det tar sin lilla tid då lilleman vill gå :D

Vi var väl hemma kring halv elva. Då blev det lunch och vid samma tidpunkt kom en av Kristians vänner hit. Dom skulle umgås och spela spel.

Efter lunchen tog jag med mig Alvin i vagnen så han fick sova och gick till stan och mötte upp Shake. Vi gick runt på stan och myste i det otroligt vackra vädret. Hon köpte lite nagellack och då Alvin vaknat bjöd hon oss på fika. Vi var väl hemma kring kvart över tre. Då målade vi naglarna medan Alvin var upptagen med att riva ur skåpet med alla plastsaker, det är himla kul, han kan sitta där i timmar.

Hon var tvungen att åka vid kvart i fyra, då fick sig Alvin en rejäl klippning, likaså pappa Kristian. Oj, så fina dom blev!! :D

Sedan blev det middag. Då middagen var avklarad fick Alvin duscha och Kristian och Oskar åkte iväg till Umedalen för att göra det sista.

Jag och Alvin har plockat ihop i lägenheten, han är så duktig på att städa undan sina leksaker själv, han har blivit så himla stor på bara några veckor känns det som. Han är det vackraste jag sett och han är den enda som gör mitt liv perfekt. Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra eller hur jag skulle må. Han är mitt allt och jag tror aldrig att man kan känna sån här kärlek förrän man fått barn.

Han fick sig lite päronfil och russin till kvällsfika och sedan blev det tandborstning och läsning. Just nu läser vi Rödluvan och han tycker om det så mycket! På morgnarna då han vaknar kommer han alltid in med den till vår säng, klättrar upp i sängen och sätter sig mellan oss och "läser" den. Sötpropp!!

Och som vi skrattade till den boken ikväll, jag vet inte vad det flög i lilleman men så fort jag läste att vargen ramla ner för stupen så skrattade han så han höll på att storkna. Och jag kunde inte hålla mig för skratt då jag såg honom och till slut skrattade vi så vi grät båda två. Han är verkligen min sol!

Nu sover lilleman och jag ska sätta i gång att plocka undan det sista och sedan stryka lite gardiner.


100411

Nu börjar vi äntligen få nån struktur på både vardag och lägenhet. Alvin har fått dagisplats här i stan, rakt över gatan, från och med 3:e Maj. Hans dagar på dagis kommer då både bli kortare och vi slipper kliva upp en timma tidigare än vad vi gör nu för att hinna.

Lägenheten börjar se ut som ett hem och snart är Umedalen ett minne blott.

Solen har behagat att äntligen titta fram så idag blir det att vara ute. Blir nog en promenad med vagnen då Alvin ändå ska sova.


100404

Idag ville lilleman göra morgon halv sex, tungt var det. Men han var pigg och glad och det är huvudsaken :)

Kristian fick sovmorgon idag. Jag och Alvin myste på hela förmiddagen och sedan kom pappa Kristian upp runt halv elva. Då satt vi och åt lite lunch. Efter lunchen tog vi oss en promenad in till stan medan Alvin ändå skulle sova. Han sov gott i vagnen i lite över 2 timmar medan vi strosade runt i affärer. Vi kom hem med lite småplock från Clas Ohlsons och nya gardiner till umgängesrummet. Eftersom att det bara tar max 7 minuter att gå från stan och hem så satte vi oss utanför huset så Alvin fick sova färdigt i vagnen. Lite mys på trottoarkanten i vårsolen :)

Då lilleman vaknat gick vi upp och åt mellanmål. Sedan åkte vi till Intersport och tittade på skor till Alvin. Hittade ett par som passade men vi ska vänta med att köpa dom, han var mitt emellan två storlekar så vi fick förslaget att vänta ett litet tag. Så då gör vi det.

Klockan 16 var vi ute i Ersmark på påskmiddag. Gott var det! Vi var hemma vid 19 och då somnade Alvin i sin säng också. Jag vet inte vad det är som har hänt men enda sedan vi flyttade hit har han sovit non stop hela nätterna. Han brukar alltid vakna nån gång på natten av något men inte nu. På något konstigt vis så känns det som att han mår bättre av flytten hit. Större yta för vår pojk är nog det bästa för honom.

I´m living the dream.


<3


<3


<3


My mum´s gone craaazy!!


myss!


Jag drunknar i dina små blå hjärtat <3

100402


En del av köket.


En annan del av köket.


Kök.


Avhängning med dörr till toalett.


Den lilla lilla toaletten :P


Hall


"Umgängesrum"


"Umgängesrummet" från annan vinkel.


Vardagsrum


Vardagsrum


Vardagsrum


Alvins rum.


Alvins rum, dörr in till vårt sovrum.


Vårt sovrum


Vårt sovrum.

(Notera att jag kommer måsta köpa nya gardiner... :P)

Tycker att vi fått till det rätt bra med tanke på att vi flyttade in igår. Imorse då vi vaknade av Alvin vid kvart i sju så var känslan som att vakna upp på ett hotellrum och att det här var verkligen vi.


Nu blir det tacos med bra sällskap och sedan "Så ska det låta" med en tänd brasa och en kall öl.

RSS 2.0