090930

Idag var jag på jobbet halv sju. Alvin sov fortfarande då jag åkte, lycko han. Jobbade till 12, kom hem nyss. Alvin sov till strax efter åtta. Somnade vid halv tolv och sover fortfarande. Så nu ska jag och K ta tag i förrådet så vi får någon j*vla ordning där nångång. Uppdaterar senare.


Jag är lycklig, det är jag. Jag tycker att ordet lycklig definierar vad man tycker om sitt liv i helhet. Man kan ha sina dåliga dagar men är man nöjd med livet så är man ändå lycklig. Vi kan ha dåliga månader då vi har det dåligt ställt ekonomisk osv men vi är inte olyckliga för det. Ser man positivt på livet och mår bra tycker jag att man är lycklig. Om man mår dåligt hela tiden, aldrig har en bra dag, ingen stabilitet i livet, ingen omkring sig så kan jag tycka att man lever ett olyckligt liv. Jag svarade på ditt inlägg här gumman! ;)

Tillbaka till städningen! Nu vaknade även Alvin!<3

090928

Helgen som varit:

Fredag slutade jag 12. Myste med familjen, packade till Alvin inför natten hos Mormor och Morfar. Vi åkte till Ersmark så vi var där kring 18. Tyckte att Alvin skulle få ha oss där ett tag så vi inte bara lämnade honom innan han fått vänja sig vid att vara utan oss. Inte för att han är blyg och så för pappa och Linda men ändå. Så vi stannade där och vi la honom och så innan vi åkte. Inga problem alls. Vi åkte vidare in till Maja på fest. Det var jättetrevligt. Vi åkte sedan ut på Allstar allihopa. Jag och K bestämde oss för att dra oss hemåt kring 01. Utanför Allstar träffade vi dock på en gammal kompis så vi bestämde oss för att äta en macka på Subway. Så vi var väl inte hemma förrän 02.30. Då blev det sängen direkt. VAknade vid 09 och åt frukost. Begav oss sedan till Ersmark för att hämta upp vårt lilla hjärta. Allt hade gått hur bra som helst och han ville nästan inte därifrån då vi skulle åka. Han hade sovit hela natten och ville kliva upp kring 07(då hade lillebror på 3 år redan varit uppe i 40 minuter ;)). Så linda tyckte hon hade fått lite sovmorgon ;)

Efter att Alvin fått mat så åkte vi vidare, han somnade i bilen eftersom att det var hans sovstund. Så vi åkte till Intersport och kikade lite. Alvin sov då i vagnen. Då vi var less där så tog vi oss en promenad så Alvin skulle få fortsätta sova tills han vaknade. Det blev en mysig promenad. Alvin somnade kring halv tolv och vaknade halv två. Efter det åkte vi ner på stan och träffade Shake. Vi gick och åt "lunch" (för Alvin mellanmål) på Eastern Palace. Mycket trevligt. Efter det sprang vi runt i lite affärer och bara njöt av lugnet och gemenskapen. Vi kom hem kring halv fem. Då gjorde vi middag och sedan myste vi med Alvin. Jag la Alvin vid 20 och han somnade direkt. Vid halv nio kom det hit ett par vänner och vi såg film och myste. Dock somnade jag innan filmen var slut så jag vet inte hur den slutade.

Söndag klev jag upp med Alvin, vi tog det lugnt mest hela morgonen. Han vaknade kring 07 men vi låg och myste till halv åtta. Då blev det frukost och sedan gick vi ut och lekte i sandlådan, gungade och promenerade med gåvagnen. Vid halv elva blev det lunch och sedan la jag Alvin kring elva. Då tog jag täcke och la mig i soffan och somnade jag med. Vaknade till vid 13 men Alvin sov fortfarande, K med... Vaknade av att Alvin ligger och pratar i vagnen. K hade då hunnit kliva upp han med. Så det blev en lugn förmiddag för oss. Efter att Alvin fått mellanmål och så skjutsade K in mig och Alvin till stan där vi skulle träffa Felicia och K skulle vidare ut till Ersmark och hämta sin telefon som han hade glömt där samt svänga förbi intersprot och införskaffa sig ett par skor. Vi traskade runt på stan och snackade skit. Alvin var så nöjd, han tycker verkligen om att sitta i vagnen och bara titta på allt och alla. K kom och hämtade oss kring halv fem, så åkte vi hem och år middag och sedan myste vi. läste lite böcker, byggde torn(som Alvin river med glädje), lekte kurragömma och tagen. Mycket bus brukar vi hitta på. Då Alvin lagt sig åkte jag iväg och veckohandlade. Det känns såå skönt att ha handlat för veckan( fast vi har räknat på att maten vi har hemma räcker i 3 veckor, 3 veckors mat för 1300, inte illa pinkat! dock är inte mjölk och juice och bröd och sånt inräknat). Gick och la mig kring halv elva. Ks kompis Björn hade kommit hit också så jag vet inte hur länge dom satt uppe.

Idag har det varit jobb mellan 10-17.30. Då jag slutade åkte jag direkt in till stan och hämtade upp Alvin och K. Kristian hade lämnat tillbaka en klänning jag köpt som jag inte ville ha plus att han köpt en Marimekkovaxduk. Oj, så jag har längtat efter en sån! Det är sååå fint! Och visst, den var inte billig men vi har bestämt oss för att köpa det vi vill ha och inte sånt som är billigare men som vi ändå måste byta ut sedan(nu låter det som att vi handlar det vi vill ha fastän vi inte har råd, så dum är vi inte, allt vi handlar har vi råd med, vi är inte några Lyxfällanoffer, långt ifrån ;)). Efter middag så lämnade vi all disk och så, och satte oss i Alvins rum och bara småpratade och tittade på då Alvin lekte. Helt underbart! Det är ett sånt lugn i vårt hem. Jag verkligen älskar vårt hem, både hur det ser ut och hur lugnt och harmoniskt vi har det. Det är nästan aldrig bråk och skrik, Alvin är så lugn jämt. Visst har han sina stunder han med, men det är sällan. Nej, jag verkligen älskar livet!


Måste får berätta om vårt fynd i helgen. Vi köpte två par skor, ( 800kr styck orginalpris) för 128 kronor, det kan jag kalla fynd!! :D


En filurig Alvin! <3

Alvins första 5 steg togs igår! <3

Alvin tog sina första steg igår, alldeles själv!! :D

Han har tränat och tränat idag och nu är det inte länge kvar tills han går skulle jag tro. Han är så duktig och jag är så stolt över honom.



(Inte taget idag dock men det väcker samma känsla).



090924

Idag började jag 9. Vaknade av mig själv halv åtta och kunde inte somna om. Alvin och Kristian sov då fortfarande så jag hade rätt tråkigt. Dom vaknade inte förrän 08.05. Jobbade iaf till 16. Åkte direkt in till stan och mötte upp Kristian, Alvin och Amadeus.

Kristian hade shoppat lite kläder åt lille Slarv. Två pyjamasar, 3 tröjor och en dreggellapp. En av tröjorna fick Alvin välja själv, eller ja, han drog ner den från hyllan så då fick han den ;)

Vi åt middag på stan med Amadeus, mkt trevligt. Vi var hemma kring 19.15, då började K tvätta och jag gjorde ordning Alvin för natten. Mysgubben våran. Vet inte vad det varit med honom idag men han sov bara 30 minuter efter lunch(brukar vara minst 2.5 timma...) och sedan la vi honom en sväng innan middag för självklart skulle han inte orka vara vaken till kvällen. Men han sov då bara ca.30 minuter då med. Så sammanlagt 1 timma på hela dagen. Så han var rätt trött ikväll då jag skulle lägga honom, han hade svårt att komma till ro. Men till slut sov han och sover nu gott.

Alvin gick jättemkt idag på stan. Bara han får hålla nån i handen så går det bra. Han är nog inte riktigt redo för att gå ännu och det gör mig ingenting. Han får ta det i sin takt. Jag tycker han är så duktig på allt han gör. Den 6:e tanden har även kommit upp. Så nu har han 2 uppe och 4 nere. Och itne är det länge kvar innan de 2 andra där uppe kommer fram, dom har bara inte spruckit igenom ännu. Sedan har han en av de där "tjocka" tänderna nere påväg upp, det kan itne vara skönt då dom väl ska spricka igenom. Uscha! Så just nu känns det som att det bara sprutar tänder! ;P


Imorgon jobbar jag 6.30-12. Känns såå skönt! Efter att jag slutat drar jag direkt till stan. Ska hitta nånting till mig inför kvällen. Jag och K har blivit bjudna på fest hos några vänner, det ska bli riktigt trevligt. Det var länge sedan vi gjorde något tillsammans. Så Alvin ska sova hos Mormor och Morfar!! Första gången Alvin sover borta utan oss. Känns i hjärtat men samtidigt är det bra för honom. Det kommer nog gå bra. Han är så glad i sin mormor och morfar så det blir nog inga problem. Han vaknar dock lite på nätterna nu pga tänderna så vi får väl se hur pigga dom är dagen efter;) Eller så blir det så att han sover heeela natten och länge på morgonen, bara för att det inte är vi som är hemma:P

Så vi ska ha det trevligt där på kvällen och sedan blir det utgång. Jag ska inte dricka men K kanske ska. Jag känner att det inte finns någon anledning, för mig iaf, att blanda in alkohol. Jag har precis lika kul utan! Sedan är jag som jag alltid sagt, för lat för att passa bussar och skit då det är så enkelt att bara ta bilen hem;)

Alvin går på Åhléns<3



Titta så duktig han har blivit! :D Mammas gosefis!

Hur?<3


Hur kan någon så hjälplös...


...bli så stark?

Om jag tittar på Alvin nu kan jag inte ens i min vildaste fantasi förstå vad han varit med om. Jag kan tänka tillbaka på tiden då men ändå inte riktigt förstå vad som hände.

Jag hoppas att INGEN, INGEN nånsin ska få gå igenom det som hände oss. Inte ens min värsta fiende. Och efter det som hände kan jag med säkerhet säga att mitt och Kristians förhållande kan klara ALLT. Det verkligen tär på en då nånting sånt händer. Det finns inte ord.


Han är min ögonsten, min solstråle, min hjälte, mitt allt. Han är så liten men har redan så mycket i bagaget. Jag ska göra ALLT för honom. Jag har aldrig känt en sådan kärlek till någon som jag känner för Alvin. Då han somnat på kvällarna och jag sitter vid datorn så kan jag inte låta bli att gå in och titta på bilder på honom, för jag saknar honom varenda sekund jag inte är med honom.

Jag förstår inte hur jag orkade, jag förstår inte. Jag sitter och tittar på bilder nu och tårarna rinner. Och då var jag mitt uppi allt och kunde knappt gråta en tår. Men sån är jag, jag biter ihop tills jag kan känna att jag kan slappna av. Då kommer allt. Det är väl både bra och dåligt på sina sätt. Jag har nog inte riktigt bearbetat allt som hände då, det kommer nog ta lång tid. Men jag försöker verkligen ta varje dag som den kommer. Men det är inte lätt alla dagar då minnena tränger sig på.

Jag ska vara glad att allt gick bra, att vi har en pojke som är så bra och verkligen mår bra. Han visar oss så mycket kärlek och vi tillbaka. Det är som att han ser då vi kankse är trötta eller lite ledsna, då brukar han komma och vilja bli upplyft, ge oss en kram eller en puss. Det är som att han förstår.


Han är helt enkelt så jävla bra!!

090922

Dagen börjar med att jag vaknar till och undrar om jag ska titta på klockan, tvekar en stund och gör det ändå. Ser då att det är 6 minuter tills klockan ska ringa.. ångrade mig snabbt att jag hade tittat. Kändes inte alls som att jag var redo att kliva upp. Jag vaknar alltid nån gång på natten, antingen av Alvin eller av mig själv. Jag tittar ALLTID på klockan då jag vaknar. Det är så skönt de gånger jag vaknat, tittat på klockan och sett att det är flera timmar kvar att sova, då mår jag bra. Men såna här dagar, nej tack.

Åkte iaf till jobbet kring 7. Jobbade hela dagen , trött som jag vet itne vad. Såg fram emot att få åka hem där vid ett och ha hela dagen hemma med familjen. Då startar inte biljävlen! Och jag har ett antal mil till jobbet så det var som inte bara att gå hem, går inga bussar heller. Så jag ringde broder men det tog en stund för honom att komma fram också. Vi försökte ladda bilbatteriet men det gick inte. Trodde då att det var startmotorn som gett upp och tänkte; Jaha, dom pengarna hade vi kunnat göra något roligt för. Fick dra igång bilen och efter mycket om och men så gick den igång. Då jag kom hem var klockan 15... snacka om en h-vetesdag. Insåg ganska snabbt att jag var tvungen att leta en bil för att överhuvudtaget ta mig till jobbet imorgon. Ringer då pappa och han tycker att jag ska försöka få med mig vår bil ut till honom så han kan kika på den. Och att jag sedan tar deras bil om det är det fel som vi befarar att det är.

Så det blev bara middag och lite mys med Alvin innan jag var tvungen att sticka. Går ut till bilen samtidigt som jag håller tummarna. Bilen startar! Och jag tänker bara att; Du måste skämta med mig! Så helt plötsligt vill den fungera. Aja, tänker inte mer på det och åker ut till pappa. Pappa går ut och kikar på bilen, jag kommer ut efter ca. 10 minuter och då jag kommer ut säger han; Nu är det bara att tuta och köra! Snacka om att jag blev förvånad! Då var det alltså så att en av polerna på batteriet hade börjat lossna. Så det fanns inte tillräckligt med kontakt till batteriet. Så pappa bara trixade lite så funkade den. Tur att jag har en pappa som vet vad han gör då det gäller bilar(och allt annat också för den delen, han är duktig min pappa). Och vi behöver alltså inte oroa oss för att laga bilen för flera tusen, inte den här månaden iaf ;).

Kom hem till 20, såg Idol och nu har jag suttit här ett tag. Men nu blir det sängen. Jobb imorgon mellan 7.15-13. Då blir det hem, mysa med Alvin, mkt mkt. För klockan 17 ska jag vara hos Shake. Det kommer att bli mysigt. Sedan blir jag där hela kvällen. Men efter imorgon blir det nog lite paus från allt rännande. Det känns som att jag inte hunnit med Alvin alls... Han är mitt hjärta och det måste man vårda ömt.


En väldigt ny liten Alvin <3

090921

Jobbat idag mellan 10 och halv sex. Kom hem, pussade mkt mkt på min Alvin, åt middag och åkte sedan iväg på ett Mary Kay möte(kan man säga möte?!). Jag var modell till Ks Kusin som håller på med Mary Kay. Det var riktigt roligt och jag hade en trevlig stund. Hon tyckte att jag var så duktig och gjorde precis som hon sa. Vi blev klara först så det bevisar ju hur duktig hon är på att lära ut! :)

Alvin står mer och mer själv och börjar bli lite mer modig då det gäller att gå. Snart kommer nog de första stegen. Jag har sagt åt K att ha filmkameran i högsta hugg, helst fasttejpad i pannan och på jämt så han inte missar, men det kanske är lite för mkt begärt? :P

Nu blir det sängen för mig. Ska bli skönt. Imorgon är det jobb mellan 7:15 och 13. Skönt att sluta tidigt. Då ska vi hitta på nå roligt att göra med vår skrutt. Kanske gunga, det älskar han! Eller åka på badhuset. Vi får se.



090920 Bilder<3


Sömnig kille <3


Duktiga killen! <3


Så stolt över honom! <3


Nya sovstilen ;)


Spillevinken våran! <3


Den här overallen ska Alvin få av sin farmor och farfar då han fyller år (men shyy, säg inget till Alvin ;))




090920

Dålig uppdatering på sistone. Men så är det ibland. Veckan har bestått av jobb och åter jobb.

Igår åkte jag iväg till min bror med vänner och umgicks lite, alltid lika trevligt! Jag la Alvin innan jag åkte, mysgubben vår.

Idag åt jag lunch på stan med vänner, det var mysigt. Dom är så underbara! :)

Efter lunchen åkte jag iväg och köpte overallen som nu äntligen kommit! Så fin! :) Handlade även påvägen hem.

Då jag kom hem hade min Skrutt vaknat och var pigg och glad. Strax därefter kom pappa, linda, noah och noel på besök. Vi packade en korg med lite fika och gick ut och satte oss på gården i det underbart fina vädret. Mysigt värre!

Efter de hade åkt fick Alvin middag. Mumsigt. Vi däremot åt ingen middag då det blev lite för mycket fika i magen...

Ha en bra kväll!

Alvin har 4 tänder påväg upp, SAMTIDIGT! Han är rätt pigg och glad på dagarna men har varit lite små ledsen på nätter och kvällar då han ska sova. Han har nog ont men märker det inte lika mycket på dagarna då han har så mycket annat att stå i. Men jag tycker det går ganska så bra ändå. Tycker bara så synd om honom som ska behöva ha ont. Men jag hoppas på att dom bryter igenom snart, så han slipper ha ont, iaf tills det kommer fler! :P

Nu är det inte långt ifrån att han går. Han är så snabb med lära-gå-vagnen och han går om man bara håller i honom i en hand. Han står själv vissa stunder men vill inte riktigt ta klivet till att gå. Men det är klart, det går ju snabbare att krypa! :o Nu kommer det mycket nya ljud ur hans lilla mun, oj så han tränar munmotoriken. Ibland låter det nästan som om han berättar saker för oss. Det är så mysigt.
Jag är bara så stolt över honom vad han än gör. Han får börja gå då han är två om han så vill, bara han själv vill det. Så länge han är nöjd så är jag nöjd.

Imorgon är det jobb mellan 10 och kvart i sex. Jobbiga dagar det där. Men sen går jag inte sent några fler dagar denna vecka iaf. Skönt det!


Alvin m. pappa i Ström.       


Bästaste Farbror!


Bästa Farfar!                       Bästa Farmor!


Mammamys!


Mysgubbe!


Mamma och pappamys! (även om K ALDRIG kan hålla sig från att göra fula miner.)


Kastrullskåpet är det bästa! :D


Charmtrollet vårat!


Påväg upp...i soffan!!


Finaste<3


Sötaste<3


Vackraste<3


Blodpudding is the shit...or not!


Fundersam.


Finaste Morfar och jag <3


Morbror Noel<3


Vackraste Mormor och pappa<3


Morbror Noah, Morbror Noel och pappa<3


Några få ord av kärlek <3

"Jag älskar dig! Du är så jävla bra!! Sen är det ju bara en bonus att du är världens snyggaste kompis också! :D Pussar på dina kinder i massor! "

Ett sånt där sms kan jag inte annat än att le åt. Ett sms som bara kommer sådär spontant. Några få ord som får det att värma till i hjärtat. Bara för att hon vill. Hon är så bra! Hon och jag kan verkligen säga vad som helst till varandra och bli förbannade på varandra osv, men det kommer alltid att vara vi. Där har jag en riktig vän och jag kommer ALDRIG släppa dig. Jag kommer ALLTID finnas där för dig!

Söndag.

Idag fick jag sovmorgon. Sov till halv elva, då blev jag väckt av två underbara pojkar som kom med fika på sängen. Tack! Dock fick jag höra av K att Alvin hade suttit utanför dörren och ropat mamma nästan hela morgonen, han saknar mig min lilla Skrutt.

Då jag fått någon sådär ordning på mig själv fick Alvin lunch och sedan blev det en promenad in till stan. Alvin sov då mellan halv tolv och tjugo i två. Då han vaknade fick han mellanmål och sedan gjorde vi lite ärenden i stan innan vi promenerade hem. Vi hade tänkt lata ur och ta bussen men då var det en timma innan den gick så då traskade vi istället. Lika bra det egentligen.

Då vi kom hem blev det middag. Vi åt rester från igår(kyckling) och Alvin fick frikadeller och ris, riktigt gott måste han tyckt att det var då han åt TVÅ burkar frikadeller och en massa ris. Han är en riktig storätare vår pojk. Det är bra det.

Efter middagen blev det en massa massa mys. K somnade i soffan en sväng och jag och Alvin satte oss i soffan och läste lite böcker, myspys. Sedan var det dags för gröt, bad, tandborstning och sängen för lilleman. Så nu somnade han precis i sin säng.

Nu ska jag och K plocka ordning alla leksaker som ligger överallt och sedan blir det mys i soffan innan jobbarveckan börjar igen. JObb imorgon mellan 10-17.45. Jobbiga dagar då jag stänger, då hinner jag nästan inte träffa lille Slarv något.


Jag har lite funderingar. Idag gick vi som sagt på stan. Och överallt ser jag SMÅ barn, i Alvin ålder och mindre/äldre, som sitter och äter dessa j*vla majskrokar. Varför? frågar jag mig. Det finns ingen som helst anledning till att små barn ska äta sådana. Dom har sina mattider(oftast, hoppas jag iaf, för barnets skull) och då BÖR dom inte äta emellan, dels för deras tänders skull och deras magar kan inte må bra utav att äta nästan hela tiden. Jag ser ingen logik i att stoppa i små barn saker som vi vuxna VET är onyttiga. Samma sak med glass, godis, dricka osv. VARFÖR? Dom kommer så småningom bli så stora att dom kan säga själva att dom vill ha eller tom köpa själva, varför ska vi då erbjuda det redan innan dom förstår? Nej, jag blir fruktansvärt upprörd över att se att det finns föräldrar som ger sina barn onyttiga saker då det inte finns någon anledning. Har hört vissa som säger att ; Ja men barnen måste väl också ha fredagsmys. Bullshit! Dom vet inte ens vad det är då dom är så små. Ge dom en fruktsallad istället, MYCKET NYTTIGARE! Åh, jag sitter här och blir riktig förbannad! Men så är det ju så också att alla gör ju som dom vill. Men jag tycker att det är fel.

En annan fundering som jag har är; Varför finns det dom föräldrar som sätter sina barn framför tv:n då dom är så små att dom inte ens har fått kontroll på de små ögonen? Jag anser att föräldrar som sätter sina barn framför tv:n använder den som barnvakt. Barn under två ska inte se på tv. Och varför sätta dom där överhuvudtaget? Lek med barnen istället. Det finns SÅÅ mycket att göra. Alvin har ALDRIG fått se på tv och kommer inte att göra det så länge jag kan styra det iaf. NJut av barnen, tiden går så snabbt.

Vi föräldrar formar våra barn, om vi då ger dom godis, dricka osv redan i tidig ålder, inte undra på att det finns så många barn som är överviktiga. Samma sak med tv.



Nu har jag fått skriva av mig lite. Nu blir det mys i soffan med min babe!


Haha jag kan prutta med munnen ;)


Alvins nya säng (lovade en bild och här kommer den, bättre sent än aldrig ;))


Såhär ser man ut efter att ha suttit på badkarskanten då Alvin badat.


10 kilo!

BVC idag. Vår lilla Skrutt har nu passerat 10 kilos strecket! :P

10,200 gram
77 cm

Ja han växer och frodas. Och fort går det. Jag tycker att han har blivit så jädrans lång. Alla kläder bara krymper ;)

Fick plocka fram de lilla vi har i storlek 86 nu. Men han önskar sig kläder då han fyller år. :D


K är hos Björn. Jag ska sätta mig och mysa i soffan och sedan lägga mig. Jobb imorgon 6:15! till 12.30. Så ni förstår varför det blir en tidig kväll.

Alvin har varit jättepigg idag. Så han är nog snart frisk. Han åt även jättebra till både lunch och middag. Skönt att det är över och att han får bli frisk. Han har som haft så dåligt aptit nu då han varit småsjuk, och det är vi inte van vid. Han äter nästan mer än mig dom dagar han är riktigt hungrig. Men så gör han sig av med allt på en gång också, så mycket osm han rör på sig.


11 månader av obeskrivlig kärlek <3

Klockan 20:57 för 11 månader sedan såg Alvin för första gången dagens ljus. Och jag har älskat honom från första stund. Vårt älskade hjärtebarn!


Vår dag <3

6 år och 4 månader tillsammans idag <3

Det är även vår 2 års förlovningsdag. Så ikväll ska min älskade vän Shake vara barnvakt och jag och min älskling ska hitta på något bara han och jag. Det ser jag fram emot.


Ha en bra dag!

En helg i Dorotea/Strömsund

I fredags direkt efter att jag slutat jobbet vid 16 drog vi iväg till Dorotea. Vi var framme kring halv sju. Då fick vi middag och Alvin fick lite fika eftersom att han redan ätit middag. Så han fick sitt kvällsfika då vi åt middag ;)

Alvin somnade och vi satt uppe och pratade.

Lördag klev vi upp kring 06 och drog vidare till Strömsund vid halv tolv. Då somnade Alvin i bilen och sov till 14. Vi myste på mest hela dagen och vid 17 blev det middag. Vi hade alltså kräftskiva men det där med kräftor är verkligen inget för mig. Jag tycker dom ser så läskiga ut och sedan vill jag inte ta i dom... Så Kristian fick mina! Och då blev alla nöjda och glad :) ALvin somnade kring 20 men vid 22 hör jag hur han ligger och hostar och har sig så jag går in för att titta till honom. Då ligger han och hostar så han nästan kräks men det kommer inte upp nånting (allt snor som han svalt vill väl upp) så jag tar honom så han får halvsitta i mitt knä medan han sover så att han ska ha lättare att andas där ett tag. Sedan får han näsdroppar och lite vatten. Men efter det så gick det bra. Jag trodde det skulle bli en natt med många uppvaknanden men han sov hela natten fram till halv åtta imorse. Och sedan har han varit pigg och glad hela dagen så han är nog på bättringsvägen. Skönt det! Vill inte se min lilla groda sjuk.

Nu ska jag mysa med min andra hälft och sedan hoppa i säng.

Jobb imorgon mellan 10 och 18.30. Jobbiga dagar det där då jag nästan inte hinner träffa Alvin varken på morgonen eller kvällen... huvva. Mammas lilla tomtenisse.

Förresten, Alvin håller på att växa ur sina kläder i storlek 80... det är makalöst hur fort han växer! Jag tänkte att 80 kan han väl ha ett tag, men shi fick jag. Men han har vuxit mycket på längden så det är väl därför. Han har inte gått upp så mycket i vikt men längden skjuter han iväg på! Ska gå och väga och mäta på onsdag då jag slutar tidigt tror jag.

Ha en skön kväll! Kommer upp bilder vid annat tillfälle.


2 September (REDAN!?)

Idag ville lilleman kliva upp 07.36! Det var länge sedan kan jag lova! Men vi la honom klockan 20 igår istället, så det blev väl lite längre sovning på morgonen då. :) Sedan har han sovit 2 timmar och 30 minuter efter lunch och sedan varit vaken till 20 idag igen. Vi var på kalas! Mycket barn att följa efter ;)

Jag har jobbat mellan halv sju och tolv idag. Sedan var jag iväg och handlade (nödvändigt men trååkigt!). Men min älskade vän, den bästa som finns, Shake följde med, så det blev inte så tråkigt ;) Då jag kom hem myste jag mycket mycket med min skrutt. Sedan vid halv fem bar det iväg på kalas. Mina kusiner fyllde 5 igår. Stora damerna!

Så det blev mycket bus, prat och god mat. Alltid lika trevligt att umgås med den där familjen :) Nu kom vi hem för en stund sedan, Alvin somnade i bilen så vi flyttade bara över honom till sin säng.

Nu ska jag och min älskade snygging först vika ALLA lakan som vi tvättade igår och sedan ska vi sätta oss och se Män som hatar kvinnor. Sedan blir det sängen.


Jobb imorgon 9-16.


RSS 2.0