100228

Alvin sover. Han somnade i sin säng själv idag, duktig är han! Nu har han slutat med tutten och även börjat somna själv om kvällarna plus att han sover hela nätterna, man kan inte vara mer än stolt över mitt gryn.

Annars då? Han är fortfaranade snorig och hostig men inte alls lika mycket som för några dagar sedan. Veckan som kommer är han ledig alla dagar förutom tisdag då K ska till tandläkaren och läkaren. Då blir det några timmar på förskolan. Men efter nästa vecka börjar allvaret på riktigt. Då kommer det bli heldagar för honom på förskolan. Då K jobbar kväll och natt ska han försöka ha honom hemma så mycket som möjligt innan han börjar jobbet men samtidigt ska ju K hinna sova också så han orkar jobba. Så det är ett himla pusslande för att få ha Alvin hemma så mkt som möjligt, men det är det värt!

Besiktigade bilen förra veckan också. Bror åkte med den, tack snälla du! Första gången vi får blanka papper på en bil vi ägt, känns skönt! Och brorsan fick blanka papper på sin också, så nu kan vi köra ett helt år till :D

I går var Bror och Elin barnvakt till lilleman medan vi åkte på fest. Det var himla trevligt med de vi umgicks med under kvällen :) Jag drack inget och K drack bara lite, vi åkte mest dit för sällskapets skull och för att få umgås bara jag och K.

Nu ska jag och mysen se film och mysa innan det blir sängen. En ny dag imorgon. Kristian och Alvin är lediga hela veckan medan jag jobbar. Jag hoppas dom får det mysigt om dagarna!


Jä*la A-kassa som inte kan göra nånting rätt! Jag har nu väntat på A-kassepengarna i snart 4 månader. Dom kan då dra ut på tiden... Och nu då dom ÄNTLIGEN har handlagt mitt ärende så är det fel. Så nu kommer dom väl ta flera månader på sig att rätta till skiten också...

Vet du, just nu ligger du inte högt upp på min lista... Varken du eller du. Jag trodde du var min vän. Vänner håller vad dom lovar. Men jag vet från och med nu att du inte är någon som håller vad du lovar, nånsin. Just nu orkar jag inte lägga min energi på att höra av mig. Tack för att du verkligen bryr dig om vad som händer i mitt och Alvins liv...
Och du då! Feg är vad du är!



Vårt blanka papper :D


Söta Alvin <3


Min lilla charmör <3


"Tittut!"


Lilla trollet <3


Tandborstning på G :)


Läser barbapapa <3




Alvin tittar på bilar :)


100224

Idag blev det jobb för mig mellan 8-16.30. Det var meningen att Alvin skulle vara på dagis idag men han hostar fortfarande (trodde det hade gett mig sig men icket) och K känner sig inte helkry heller. Så de två tog en vildag hemma idag.

Imorgon jobbar jag 07-13. Då hinner jag hem innan K börjar jobba. Då behöver Alvin bara ha barnvakt mellan 16.30 och 19.30.


Jag trivs verkligen på mitt jobb!





100223

Alvin och K sov mellan 10 och 11.15. Inte bra med tanke på Alvins rutiner men dagen har rullat på bra ändå. K var på arbetsintervju idag så vi får se hur det går.

Jag har dessutom tvättat sedan klockan 10 imorse tills nyss... mkt tvätt hade vi. Så det blir vikning för hela slanten ikväll. K jobbar så det är bara att passa på att göra lite nytta då man ändå inte kan mysa.

Alvin och jag somnade dessutom mellan 15 och 16, det var såå mysigt. Han behövde all sömn han kunde få idag. Dock får jag ta smällen nu då han fortfarande inte somnat...men han ligger snällt och pratar i sin säng så han lär nog somna när som helst.

Imorgon blir det jobb för mig. Min älskade bror är snäll och besiktigar vår bil imorgon också, tack snälla du! Det betyder mycket för oss att du alltid finns och ställer upp! Kristian ska lämna Alvin på dagis strax innan 12 så han får somna där. Tror han kan få det lite jobbigt om han somnar hemma men vaknar upp på ett annat ställe utan pappa. Så han får somna på dagis och sedan hämtar jag honom 17. Så det blir inte en sån lång dag för lilleman.

På torsdag blir det inget dagis alls för honom. Då ska han få vara med mormor och morbror hela dagen. Mormor Linda hämtar honom strax innan 12 och sedan hämtar jag honom hemma hos dom då jag slutat (strax efter 19, har möte på jobbet). Sedan är han ledig fredag också eftersom att Kristian är ledig. Så det blev en dag på dagis denna vecka. Men det kommer bli desto fler nästa vecka så det gör inget.



Nu ska jag och tvätten ta oss en mysstund i soffan!


Trollet <3


Lillhjärtat <3


Mina fina pojkar <3


Så fort det kommer en bil så brummar han med munnen :D


Har lärt sig dricka utan lock, duktiga du! :D


Badpojken <3


Ett stycke blötdjur :P






100223

Inte var det meningen att lilleman skulle somna nu... men så går det då pappa Kristian själv är trött :P Men det är bra att han får sova bort basiluskerna :D


Hittade honom under vagnen igår :P


Koncentration på hög nivå då locket ska på burken.


Han kan bra mycket min son ;)


"Vart är Alvins mage?" "Däh!"


Mysar! <3




.

J: Varför säger du aldrig att du älskar mig?

D: Jag lovar att berätta när jag slutar älska dig.

100222

Lilleman somnade i sin säng runt halv åtta. Han har sovit gott sedan dess. Jag passade på att klippa honom då han stod och tittade på bilarna i fönstret. Han stod alldeles still, duktig pojke! Så nu är självfallet bortklippt :)

Sitter och pratar med min vän Per på msn om allt och inget. Han är en bra kille han. Finns alltid där då man behöver prata. :)


.

Du tror du vet så jävla mycket, men du vet inte ett skit. Och du lägger inte nån energi till att ta reda på det heller. Allt ska bara handla om dig, dig och åter dig. När ska du börja bete dig som den vän du en gång var?


Usch, nu är denna kväll förstörd...

Sömn

Lilleman sover än. Nu vill jag att han ska vakna. Är skittråkigt så han sover... Men det är bra att han sover bort bacillerna.

<3

<3 Grattis till Johanna och Mats till er lilla dotter Liv <3

100222


Farfar och Alvin <3


Blivande professor? :)


Mys i soffan med farmor och farfar :)


Finaste Morbror och jag, på kalas hos Nova <3


Nova och Alvin <3 Sötaste!


Alvin busar <3


Vill busa med hunden Gizmo (stavas det så Elle?)


Även om bilden blev sne så älskar jag den här bilden på Nova! :D


Alvin klättrade upp i soffan mellan storkillarna :P


Alvin och Elle <3


Mys vid speldosan :D


Fina fina Nova med min telefon <3


En halvkrasslig liten man läser bok <3


Kusin Oskar och Alvin tittar på bussarna och bilarna (bruuum bruum).


En helt slut liten man som somnade innan lunch...


Mina skor som jag fick av pappa och Linda i födelsedagspresent i förskott.
Tack tack! Det behövs verkligen. :)


Alvin sover nu, han somnade igen vid halv ett. Får se då han vaknar. Hoppas han sover igen sig så han orkar med dagen. Kristian är iväg och lämnar Oskar på bussen och sedan drar han till jobbet. Så det blir bara jag och sjuklingen hemma idag.

Nu ska jag diska lite innan lilleman vaknar.



100222

Lilleman har varit vaken praktiskt taget hela natten. Han har vaknat av sin förbenade hosta... Så vi är hemma från jobb och dagis idag. K jobbar kväll så han behövde sova idag för att orka samtidigt som han har en arbetsintervju idag. Alvin blir hemma imorgon också men då jobbar jag iaf halvdag och kommer hem innan K börjar jobbet.

I helgen har Ks föräldrar och kusin varit här, vi har haft jättemysigt, som vanligt :D

Jag somnade dock innan 22 både fredag och lördag kväll, helt slut. Men det var skönt. Hade nog somnat så tidigt igår också om det inte var så att Alvin inte kunde sova.

Idag klev vi upp vid halv åtta. Och nu då jag stod och gjorde lunch åt oss så ser man hur ögonlocket blir väldigt tunga på lilleman. Han var helt slut. Han somnade innan jag ens la ner honom på kudden... stackars sjukling...Så det blev lite knas med rutinerna idag men det får vara så...

Lägger upp lite bilder från i helgen.



nu vaknade alvin, blir mer bilder sen.

100219

Fredagsmys!

Veckan har varit rolig men stressig. Mycket planerande blir det med dagis och jobb, men det funkar än så länge.

Nu är det fredag och Ks föräldrar och kusin är här. Så det blir en massa mys i helgen.


Tar sig ett allvarligt snack med Kristians "Nonne" :D


En gopropp!:D


:D

100217

En ny dag har passerat. Kom hem kring 17, då blev det middag. Fisk och potatis, Alvin åt som bara den, som vanligt. :)

Vi har inte hunnit så mycket mer efter middag. Bad och lite mys hann vi med sedan blev det sängen för honom, han somnade 19. Det kommer bli tidiga kvällar och tidiga morgnar för honom. Förhoppningsvis blir det inte så allt för länge.

Imorgon ska vi till Ersmark och äta middag. Det var längesedan vi träffade pappa, linda och Morbröderna Alvins.

Nu blir det ihopplockning och sedan lite mys i soffan innan jag ska lägga mig. K är ute och snurrar, vet ej då han kommer hem. Kanske har hunnit lagt mig innan dess.

Ha en fortsatt bra kväll! :D

Vi älskar dig Shake <3

Åkte till jobbet halv åtta imorse. Kom hem för en timma sedan... Hann precis träffa Alvin innan han somnade. Dagen har inte varit bra för min älskade K, men jag hoppas att vi kan få tid för varandra ikväll då han kommer hem. Shake har varit här med Alvin sedan halv sex, min älskade vän, vad hade vi gjort utan dig? Du ställer verkligen alltid upp och vi älskar dig så mycket, alla tre.

Imorgon har K blivit inringd på jobb plus att han har två arbetsintervjuer, så han har lite pusslande framför sig. Så det blir första dagen Alvin ska vara på dagis runt 07.... usch, hemska tanke. Egentligen skulle han ha måsta varit där fram till 17 också men min fina vän Shake kommer att hämta honom 14.

Jag tror inte du förstår hur mycket det betyder för oss att du ställer upp!

Det blir inga längre inlägg denna vecka skulle jag tro. Kommer inte hinna. Och om nu K ska börja jobba heltid också så kommer det kanske bli nått kort inlägg då och då bara.

Nu ska jag fortsätta plocka ihop det sista, diska och ställa iordning allt för morgondagen så vi slipper stressa.


Min helg i bilder.


Kärlek <3

Lördag.

Gott med macka! :D


En av mina närmaste vänner, Per. Du är guld värd! <3


Lördagsmys med vännerna! <3


Alvin sussar så sött.<3


Fina Viktor kom förbi under kvällens gång :)


Vackra Elin ligger och tittar på då vi spelar spel <3


Mys! <3


En arg arg Alvin, han har sina dåliga dagar lilleman med, men han är
såå söt ändå! <3


Söndag <3

Alvin sover så sött i vagnen....


...medan jag och min fina äter lunch längs med strandpromenaden.


Då Alvin vaknat och vi kommit in blev det Alla <3 dag bak.


Det färdiga resultatet <3 Den var lika god som den ser ut! :D


Alvin stod mest i fönstret och kikade ut på bilarna.


Alla <3 dag fikat är färdigt! :)


"Jag nååår!" :D

Måndag.

Charmtrollet mitt <3


Vi upptäckte alla 3 att vi hade hål i våra strumpor :P


Vi är påväg ner till tvättstugan en snabbis, vi gick alla 3, det var mys!


Mina busfisar nere i tvättstugan <3


Mys! <3


Första dagen på jobbet idag. Känns så jädrans bra alltså. Mycket mycket trevliga arbetskamrater, jag kommer stortrivas! Personalfest redan 5:e Mars ;)

Nu blir det planering av veckan och vikning av tvätt, sedan ett avsnitt av The Mentalist och sen sängen.






.

Jag kan inte hjälpa mig själv. Jag vågar inte hjälpa mig själv. Jag vill inte ta itu med mina egna problem så därför hjälper jag gärna andra med sina. Då vet jag att jag ger en hjälpande hand till någon behövande och har gjort någon glad om så bara för stunden. Jag är nog en rätt svår människa. Det borde du om någon veta.

Jag undrar egentligen hur hårt fast du sitter. Du har frågat flera gånger men jag kan inte ge dig nåt svar, för jag vet inte själv. Det är mycket tankar som snurrar i mitt huvud, både positiva och minde positiva.

Just idag är det inte min dag, vilket det kanske borde vara. Jag hoppas er dag blir bättre än vad min startat.

.

Look at me here I am
I'm givin all of my lovin' every day of my life to you
All you see can be yours
If you show me you want me just one little hint will do

And I know,
I give too much and there is much that I sacrifice
But I've got all the reasons
when I look into your eyes
I know I love you even though I shouldn't and you should know
I've tried to stop but

You've got that somethin'
somethin i can't describe
Gives me that feelin'
Gives me that freaky vibe
You've got that something that makes me feel so fine
Makes it worth waiting until the day that you will be mine, all mine

You decide take your time
I just want you to know that I'll always be here for you
My friends keep tellin' me:
you've gotta let go!
They say I'm too good for you and maybe that is true

But I just keep on lovin' you the way I did before
And you should know I've tried to stop but


.

I don't mind where you come from
As long as you come to me
I don't like illusions I can't see
Them clearly

I don't care no I wouldn't dare
To fix the twist in you
You've shown me eventually
What you'll do

I don't mind...
I don't care...
As long as you're here

Go ahead tell me you'll leave again
You'll just come back running
Holding your scarred heart in hand
It's all the same
And I'll take you for who you are
If you take me for everything
Do it all over again
It's all the same

Hours slide and days go by
Till you decide to come
And in between it always seems too long
All of a sudden

And I have the skill, yeah I have the will
To breathe you in while I can
However long you stay
Is all that I am

.

If a dreams all that I've got
then I wish you're in a fairy tale
where your still in love with me
I could see it in your eyes
A look as if your hero fell and lost his soul

I must hold on
This happens all the time
I still find my faith in you
I cant hold on
this happens all the time
I still find my way to you...


100210

Idag klev jag och Alvin upp halv åtta. Vi lät pappa Kristian sova en stund till, vilket visade sig vara ett bra beslut då han blev inringd på jobb ikväll. Han slutar 24. Alvin sov idag mellan 12 och 14.30. Trött kille. Efter det att han sovit gick vi ut en sväng. Vi har varit hundvakt till Steven idag också, det är så kul att se Alvin och Steven tillsammans. Alvin ska alltid leka nära Steven och vill alltid visa honom saker, det är rätt gulligt.

Till middag blev det pölsa, skitäckligt! tyckte jag. Men Alvin mumsade i sig två stoora portioner. Huvudsaken han äter så är jag nöjd. Det blev två hårdmackor till mig istället.

Robin kom och hämtade Steven vid sex. Han kommer hit imorgon och tar Alvin då jag jobbar till halv tre och K börjar kvart i tre. Så jag och min älsking kommer inte att träffas förrens på fredag. Känns konstigt.

Nu ska jag umgås med Kristians kusin Oskar som precis kom.


En tokigt sovandes Alvin <3


Bästisarna <3


<3


Promenad <3


Fina Steven <3


<3


Finaste pojkarna <3




100210

Alvin sover. Kristian är ute med Steven och jag ska slänga mig i duschen. Kristian blev inringd på jobb ikväll, känns lite tråkigt men det är bara bra.

På måndag börjar allvaret. Då börjar jag jobba heltid. Känns konstigt. Men det är verkligheten. Alvin kommer fortfarande vara korta och få dagar på dagis så länge K är arbetslös. Mitt lilla hjärta...

Nej, dusch nu, sedan tvättstuga då vi inte hann tvätta allt igår.

.

Du sitter hårdare fast än vad jag vill.
Du påverkar mitt liv mer än vad jag vill.
Du finns närmare än vad jag vill.
Du har stulit en bit av mig, som jag gärna vill ha tillbaka.



100209

Idag har vi varit ute mellan 12 och 15. Skönt! Vi har varit hundvakt åt fina Steven så han fick leka av sig riktigt mycket.

Nu ikväll har vi tvättat och Kristian har kompis här så jag sitter och ser på TV och hade tänkt vika tvätten.


Jag och mitt <3.


Dricker festis :)


I vagnen påvägen hem :)


Steven är såå duktig som går fot :)


Bästa kompisarna <3


Mitt hjärta älskar att stå i soffan och titta på bilarna utanför :)


Bilder.


Sånt här bus får man gör hos Morbror och Elin :P


Steven och Alvin <3


Och sånt här bus får man också göra :D


En gladskit! :D


PUSS! (har färgar håret idag så förhoppningsvis ser jag inte lika gråhårig ut som här :P)


Mitt charmtroll!


"Aj aj!"


Efter en dag fylld med bus så sover man gott med nallen <3

010208

Igår var jag och min kärlek på Hörneforsrevyn medan Alvin var hos sin älskade morbror och Elin. Det hade gåt jättebra för dom, som vanligt, jag är så trygg med att dom tar hand om Alvin. Vi kom hem kring 19.15. Trodde att Alvin skulle somna i bilen påvägen hem men icket. Han somnade lugnt här hemma vid halv åtta :)

Imorse ville lilleman göra morgon halv åtta. Så det var bara att pallra sig upp. Han var inte på nå myshumör imorse utan ville bara busa. Vissa morgnar kan han ligga länge och bara kramas och vissa är det full rulle på en gång.

Vi fick i oss frukost och sedan var det full fart igen. Jag har varit hos min älskade Shake heela dagen. Vi har haft det jättemysigt och pratat en massa. Tack för idag vännen och tack för att du förstår och inte dömmer mig efter mina, ibland, korkade tankar.

Jag kom hem kring 16. Då var Jonas här och hade varit här med pojkarna i ett par timmar. Då jag kom hem skulle han precis åka till jobbet, men vi hann kramas lite iaf.

Shake och hennes Sebbe var här efter middag och hämtade sängramen med sängbord till som dom köpt av oss, skönt att bli av med dom och skönt att dom var nöjda!

Alvin sover och Kristian bakar :D


Mina mysgubbar innan Alvin ska sova i vagnen :)


Dags att köpa ny vindoverall till lilleman? Suck... kändes som han nyss fick
den där :P Han växer som ogräs, stopp-och-väx nästa?


Fina Elin och Bus-Alvin <3


TOKA! <3


Idag blir vårt lilla(stora) hjärta 16 månader. Mamma och pappa älskar dig! <3


Jag insåg just idag att jag har gått ner 17,1 kilo sedan Alvin föddes. Jag gick upp 10 kilo med honom så det betyder att jag är 7,1 kilo lättare än innan jag blev gravid. Känns riktigt bra! Jag vill gå ner mer men just nu orkar jag inte ta tag i mig själv och vikten. Så just nu strävar jag efter att bara hålla den vikt jag har, om jag sedan går ner ändå är det bara ett plus. Har gått ner ett halvt kilo denna vecka, men det tar vi igen till helgen, med lite godis ;) :P



.

A good friend once told me
We are nothing but memories
Whitout them, we equal.


För snart 7 år sedan blev du och jag, vi <3

Alvin har sovit hela natten inatt med. Det är nästan så han sover bättre utan nappen. Då vaknar han inte och saknar den då han tappat den under natten. Trodde han skulle sakna den mer men icket. Jag är verkligen skitstolt! :D

Nu sover han och lite senare idag ska han vara med bror och Elin, vi ska iväg och mysa för oss själva ett par timmar då vi har månadsdag idag. Det ska bli mysigt och jag vet att lilleman har det så bra där han är :D


Idag firar vi 6 år och 9 månader tillsammans! Jag älskar dig!

Bilder.


Jag och Alvin mysfikar <3


Finaste Bror och Elin <3


Och bästaste Steven! <3


Linus och Helena följde med till backen också, kul!


Pappa Kristian, Alvin och baksidan av Morfar <3


Mormor och Morfar kramas i snön efter att ha åkt av skranan! <3


Här hittade jag Alvin efter middagen... :P


Pappa och Alvin busar <3



MYYYYS! <3


100206

Alvin vaknade till vid 20 igår kväll och ville inte somna om, han bara skrek aj aj aj, så jag antog att det var tänderna som spökade (eftersom att vi slutat med napp så tror jag att han känner av tänderna mer då han inte har något att "tugga" på), så han fick lite alvedon och vatten, sedan somnade han om och sov heela natten utan nappen. Han är så duktig. Jag vet att jag skrivit förut att vi ska sluta med tutten men vi tycker han är så söt och det är så enkelt att bara stoppa in nappen på nätterna då han vaknar. Men nu jäklar har vi slängt alla nappar så nu har vi inget annat val än att hitta på någon annan lösning då han vaknar. Han sover nu också i vagnen utan napp :)

Jag är så stolt över min prins. Nu har han sin gosehund på nätterna då han sover och det fungerar jättebra. Jag tycker att han ska ha nånting som en trygghet om han vaknar på natten.

Då lilleman vaknat ska vi åka iväg och grilla och åka pulka, mysigt!


Uppdatering senare!

100205

Idag klev vi alla upp halv nio. Kristian hade tid hos tandläkaren klockan 09, så han stack iväg ganska omgående. Alvin och jag åt frukost och sedan satte vi oss och vek tvätt, eller ja, han gav mig och jag vek :D

Kristian kom hem kring 10 och då hade han lagat ett hål. Hans första hål! Jag har inte ens haft mitt första hål än, duktiga jag! ;) Eller så har jag bara bra tänder :P

Alvin fick lunch och sedan somnade han vid 12. Då åkte jag till stan och träffade Shake. Vi strosade omkring och kikade lite. Jag fick med mig tre plagg hem, skitnöjd! Jag brukar inte hitta mycket på rea men detta var verkligen fynd. :)

Jag kom hem kring 16 och då var det full fart här hemma. Alvin hade vaknat halv tre. Han är en trött kille nu för tiden.

Robin kom på middag, åt tacos med oss och myste lite under sin lunch/middagsrast.

Alvin somnade för ca 10 minuter sedan och sussar så gott. Imorgon ska vi troligtvis ut och grilla och åka pulka med familjen Jonsson, trevligt!






Min kärlek till dig.

Det var en sen vårkväll 2003 som jag såg dig för första gången. Det var kärlek från första stund. Du var så vacker, så fin. Vi blev presenterade för varandra och jag tänkte för mig själv: Honom SKA jag ha!

Efter den kvällen träffades vi några gånger och varje gång pirrade det lika mycket i min mage. Efter ett tag började vi smsa och maila. Vi båda ville ha den andre men ingen av oss visste det då. En kväll får jag ett sms av dig där du skriver att du är kär i mig och vill vara med mig. Den natten lång jag vaken, heela natten. Jag var så käär!

Efter det smset åkte jag till dig föjande helg. Vi gick länge omkring och höll om varandra och bara pratade. Mot kvällen började det regna, vi sprang och gömde oss under tak, då kysste du mig. Det var den bästa kyss jag nånsin fått och du kysser fortfarande så det pirrar i hela kroppen.

Vi kunde bara träffas om helgerna eftersom att vi bodde så långt ifrån varandra. Vi pratade mycket i telefon, mycket och länge.

Men även om vi älskade varandra så var det inte alla som var för vårt förhållande. Du har fått tagit mycket skit och jag är så ledsen för det. Jag vet att jag inte kunnat göra något men det gjorde ont i mig att veta hur du blivit behandlad.

Vår kärlek är så stark. Det finns ingen som kan bryta den. Allt vi varit med om har bara gjort oss starkare. Jag skulle aldrig låta vårt liv tillsammans bara rinna ut i sanden. Jag kommer kämpa varje dag för att vi ska hålla vår kärlek vid liv.

Jag är evigt tacksam varje dag över det jag har. Min underbart fina son, min fina fästman och vårt trygga liv tillsammans. Jag är tacksam över livet och över allt som händer varje dag.


Jag är tacksam över alla mina nära vänner som alltid finns där för mig. Ni är mina änglar <3

Snart har vi varit tillsammans i 7 år. Då jag tänker tillbaka på vår historia tillsammans så är det inte så konstigt att vi är så starka tillsammans och att vi älskar varandra så mycket. Vårt liv tillsammans är, enligt mig, perfekt.


Jag älskar dig!

100204

Idag tog jag och Alvin oss en tripp till Kassjö. Vi kom nästan precis hem. Lilleman somnade i bilen så klart. Han hade det jättekul med barnen och jag fick träffa den underbara personalen igen. Synd att jag inte blev kvar där...

Imorgon är det egentligen dagis för lilleman men han ska få vara ledig imorgon och hela nästa vecka. Jag börjar jobba den 15:e och då vill jag ha all tid jag kan få med lilleman då jag inte behöver ha tiden han är på dagis till att söka jobb. Jag och Alvin får hitta på något under dagarna så pappa Kristian får söka jobb.

Jag gruvar lite till att börja jobba. Till att bara hinna träffa Alvin ca. 2 timmar per dag... usch och fy. Men det är verkligheten och det är bara att njuta till fullo alla timmar jag får vara med min lilla kille.


Nu sover lilleman och jag ska fylla i något papper som försäkringskassan ska ha. Sedan blir det nog en sväng till ÖB och köpa flyttkartonger då lilleman vaknat.





Den...


Den sötaste som finns <3


Den busigaste som finns <3


Den roligaste som finns <3


"Åhhhh!"



Den hungrigaste som finns <3

'
Den som kan stöka ner mest <3


Den duktigaste som finns <3


Den finaste som finns <3


Den charmigaste som finns <3


Den nyfiknaste som finns <3


Även den bästa har sina ledsna stunder <3 <3

Mitt barn är det vackraste på hela jorden! <3


.

You've got that somethin'
somethin i can't describe
Gives me that feelin'
Gives me that freaky vibe
You've got that something that makes me feel so fine


Jobb!

Börjar jobba 15:e Februari, känns skitbra! Allt ordnar sig bara man står på sig och puschar lite!



Fy fan vad glad jag är!

100201

Idag har det inte varit min dag. Men alla dagar kan inte vara mina ;)

Har blivit kallad till arbetsintervju på onsdag, får se vad det leder till.

Nu är det godnatt.

.













You could not live whitout me, you said
How come your`re not dead yet?

Du vet vem du är.




Won’t you sit right down and talk to me
Tell me all about yourself
Tell me about these people and the picture up here on the shelf
Is there someone special in your life?
Are you on your own again?
Whatever you may say to me
You can say in confidence

Are you restless?
Do you worrie?
Have you find your peace at last?
Are you still close to your family?
Maybe there’s somehing of the past
Do you think about your schooldays?
Where they fun or filled with pain

Well, whatever you may say to me
You can say in confidence

In confidence
We all need someone to talk to
In confidence
Tell me all about yourself

Baby, are you running away from something
Trouble cause by so called friend
But whatever you may say to me
You can say in confidence

Are you far away astrologi?
Do you search for inner life?
Practising a religion?
Or have your own view of whats right?
Have you tried almost everything in life?
Or do you living in a sense?

But whatever we may do tonight
We can do in confidence

In confidence
You can think that you said too much
In confidence
We all needd some of that human tuch

Have you tried almost everything in life
Or do you living in a sense
But whatever we may do tonight
We can do in confidence

But whatever we may do tonight
We can do in confidence


Jag hoppas att du vet att jag finns här. Alltid.
 Jag känner inte att jag vet att du vet.
 Därför säger jag det om och om igen.
Allt kommer ordna sig...lätt för mig att säga, jag vet. Men du måste kämpa.
 Kämpa för alla andra som finns i ditt liv.
Jag finns här!

RSS 2.0