31 Augusti.

Hej! Som ni kanske sett så har min älskling varit in och skrivit lite. Han är så söt som vill :) Och visst är Alvin duktig! Blev så chockad av att se att han förstod grejen med gåvagnen på en gång!. Sötaste ungen alltså! Och snabbt går det dom gånger han inte ramlar :P

Idag var det jobb mellan 10 och 17. Kom hem och åt middag med the family. Vi har börjat ge Alvin mer och mer av vår mat, med vissa ändringar då, så nu är det som så mysigt då det ät lite lättare att äta vanlig mat själv än burkmaten, den är ju så "soppig" av sig.

Han sov tydligen 2 timmar och 40 minuter idag. en trött kille. Men det funkar fortfarande med bara en sovstund på dagen. Det är så mysigt att han bara sover en gång, då är han uppe så mycket mer. Jag tycker att han lär sig nya saker varenda dag. Jag förvånas alltid över vad han kan. Han klättrar nu upp i vår soffa alldeles själv... det tycker vi inte om men han måste få testa på allt. Man ska inte hindra barn från att göra det dom vill, då får man anpassa sig efter dom.

Imorgon blir det jobb mellan 7.15 och 13. Sedan blir det tilll att införskaffa en overall till Lilleman. K var iväg och skulle köpa den ikväll men den fanns inte i rätt storlek, så han skulle ringa imorgon och så skulle dom kolla lagret. Hoppas den finns inne för den är såå fin! Han ska få den av farmor och farfar i födelsedagspresent. Det är lite för varmt ute nu för att ha overall. Det räcker med mössa, en tjockare tröja och tjockstrumpor. Så det blir en perfekt present till hans ett årsdag då det börjar bli lite kallare. K inhandlade iaf fleeceunderställ till honom nu innan dom tar slut. Brunt, så det passar nästa barn också, ifall det blir en tjej. Neutrala färger ska det vara :D

Sedan köpte K en matta till Alvins rum, som han också ska få av farmor och farfar då han fyller år. Den är såå fin! Det ska bli så fint i Alvins rum. Vi har bestämt oss för att fixa det tills han fyller år. För det är inte förrän nu som han har börjat vara där inne. Så det har inte känts som någon nödvändig sak att fixa tills nu. Sedan är han ju så liten ännu så bara han får ha något att leka med, vad som helst, så är han ju nöjd. Onödigt med en massa leksaker egentligen... det är ju allt det andra som är intressant!

Alvin avsäger sig ALLA leksaker på sin födelsedag. Vill ni ge något, ge något som är behövligt. Han är så liten ändå. Det kommer att komma födelsedagar då presenterna kommer att vara så dyra. Så vi tycker att det inte behöver vara så mycket presenter. Det intressantaste är ju egentligen inslagspappret och snöret :P Vi vill hellre göra det till en upplevelse för honom, även om han inte kommer att komma ihåg det. Så spara slantarna, dom kommer att behövas då han blir äldre ;) Jag säger självklart inte att det inte kommer att vara kalas, för det kommer det! Han fyller ju för fasiken ett! :D Men jag tror att lilleman uppskattar inte presenterna lika mycket som sällskapet. :)

Ikväll kom Shake hit. Vi målade naglarna och myste i soffan. Mys!

Nu ska jag krypa ner hos min man och snusa på honom innan jag somnar. Godnatt.


Jag har klättrat i min leklåda själv;) och sitter nu här om dagarna och leker ;)

Alvin, med en pusselbit i munnen :P sötnöten våran!


Kommentarer
Postat av: frida

Onödigt med en massa leksaker egentligen... det är ju allt det andra som är intressant!



så jävla jävla sant. fattar inte varför de finns så sjukt mycket leksaker för småttingarna ;p

2009-09-01 @ 10:56:22
URL: http://freyasmamma.blogg.se/
Postat av: Emelie

nellie tackar så mkt :D

2009-09-02 @ 16:04:24
URL: http://emlix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0