Onsdag 6 Maj.

Alvin är nog magsjuk. Han vill knappt äta nånting. Men jag försöker iaf få in honom vatten. Han har sovit en hel del idag och ätit lite från mig. SÅ vi får se hur länge det håller i sig.

Imorse vid 09 ringde min chef från mitt gamla jobb och undrade om jag ville ha jobb, vad tror ni jag svarade? SJÄLVKLART! Så från och med 10 augusti har jag jobb. 3 månader till att börja med, men det är bättre än ingenting. Det känns så himla skönt! Och det är där som jag vill vara. Så från och med då ska Kristian vara pappaledig och då ska han vara hemma iaf till minst Mars nästa år. Vill som inte ha lilleman på dagis mer än nödvändigt. Han kommer att få vara i förskola/fritids/skola tillräckligt mycket i framtiden. Nu ska jag inte börja diskutera det ämnet. För jag har såå många åsikter om just barn och dagis så det skulle ni aldrig orka läsa. Jag kan säga att jag tycker att man har barnen på dagis de timmar som dom BEHÖVER och att man sen så fort man slutar jobbet hämtar de små, punkt slut.

Ikväll blir det Greys Anatomy med underbara Shake! Vi ska mysa och prata en massa! Du är så bra Jacqueline!

Nej, nu blir det mys med familjen.

Ha de så bra!


Älskar dig!


Kommentarer
Postat av: julia

okej, vad mysigt! Föresten, fin bild.

2009-05-06 @ 19:15:44
URL: http://jjulianilsson.blogg.se/
Postat av: karla

jag håller med om dagisen..theodore ska fåå va hemma så mycket det går och kanske gå på dagis nån gång i veckan några tim så han får träffa barn en stund . jag ska jobba jag med och spara mamma dagarna :D

2009-05-06 @ 20:06:20
URL: http://karlitalatina.blogg.se/
Postat av: karla

nee han tar inte ut nå pappa ledig utan han har lång semester i sommar han :) så det är så bra men jag har redan börjat små jobba men som nu åkte peter till sjön i tisdags och idag jobbade jag tyo fem minuter ifrån där mamma bor så theodore fick vara här och jag jobbade kort dag så det gick bra =) ska du jobba något i sommar??kram

2009-05-07 @ 14:39:42
URL: http://karlitalatina.blogg.se/
Postat av: julia

tack Angelica :)

2009-05-07 @ 16:35:34
URL: http://jjulianilsson.blogg.se/
Postat av: karla

låter härligt det=) ska jobba nåra veckor ja , måste få in pengar för vi ska till frankrike sen till chile i januari vtill släkten och då kostar det..ska dit alla tre vill visa theodore =)

2009-05-07 @ 18:25:42
URL: http://karlitalatina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0