Tisdag 5 maj.

Dagen idag började med att jag vaknade vid halv nio. Jag sov i gästrummet för att få sova en hel natt. Och sen försöker vi få Alvin att inte äta det där målet vid 05 på morgonen nu då han äter så mycket mat under dagarna. Och jag blev mäkta förvånad då jag vaknade halv nio och Kristian inte hade kommit in med honom till mig. Så vi får se om det funkar.

Så jag ammade honom vid halv nio där och sedan myste vi mest hela morgonen medan pappa Kristian fick sova lite längre. Även om Alvin sov länge så hade han inte sovit utan att vakna. Han hade tydligen sovit lite i omgångar från 05 och framåt. Men det är klart, han är ju van att få snutta då.

Vi åt lunch vid 11 och sedan tog vi oss en promenad mot stan. Då vi kom in till stan så vaknade Alvin. Först gick vi till TC och bokade bord till torsdag då Kristian och jag ska ut och äta. Vi firar då 6 år tillsammans! Så då ska vi lägga Alvin och sedan sitter min bror barnvakt. Det är som inte lika jobbigt att nån sitter barnvakt då han sover.

Sen blev det fika på Mekka. Gott!

Efter det så gick vi vidare till Arbetsförmedlingen och Kristian anmälde sig på några seminarium. Sen tog vi en sväng förbi pappa/moffa och hälsade på. Alltid lika trevligt! Efter det mötte vi upp Shake och Maja. Vi ska på födelsedagsgrillning på lördag så vi letade present. Sem gick vi och köpte lite kläder till Alvin. Det vart en svart och vitrandig body och svart och vitrandiga byxor och ett par barbapapabyxor. Han blev så fin! Han fick även ett par skor. Jag vet att han inte kan gå men det känns bättre att han har ett par skor nu då det är lite varmare än att han ska ha tjockstrumpor. Men jag vill inte heller att han ska vara utan något på fötterna, för det blåser som ändå igenom strumporna. Men han blev i alla fall skitcool i sina nya skor! :P

Vi hade tänkt promenera hem men då började det regna! Så vi tog bussen. Vi var hemma 17 ungefär och då fick Alvin mat. Men idag öppnade han inte ens munnen. Så då tänkte jag att han kanske inte var sådär jättehungrig så jag täntke ge honom iaf bröstet (det får han ju som alltid efter maten ändå) men han vägrade! Har aldrig varit med om att han vägrat bröstet. Men så har jag också tyckt att han sett ut att må lite dåligt hela eftermiddagen och mina misstankar bekräftades då han kräktes ner hela vardagsrumsgolvet. För efter det var han minsann glad och pigg igen. Så antingen är han påväg att bli magsjuk eller så "hänger" hans mage inte riktigt med nu då vi börjat med lite mer fast föda. Får se hur det är imorgon.

Lillskruttas somnade halv åtta men han åt dåligt nu på kvällen med så vi får se hur natten blir.

Jag fick även idag 10 röda rosor av min lilla familj. Det värmde i mammahjärtat! Tack mina älsklingar!

Idag för ett år sedan var första gången vi fick se dig lilleman. Då var vi på ultraljud. Det var en sådan underbar känsla att få se dig. Du var minsann en liten vilding där inne. Älskade barn.


Du, inne i mammas mage!



Och grattis Anders på födelsedagen!



Nu blir det mys i soffan med min älskling sedan blir det sängen.


Livet är så underbart just nu. Och tack älskling för att du verkligen lyssnade på mig idag.

Jag mår bra nu.


Lillskrutt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0