100126

Inatt sov jag i soffan, Kristian ville inte ha mig hostandes i hans öra hela natten. :P Alvin och Kristian kom och väckte mig vid 09. Alvin hade dock vaknat kring 06 och varit svår att få att somna om igen, men vi vet att sover han inte till, iaf 08, så kommer han inte orka med dagen. Han somnade om iaf till 09. Hela förmiddagen myste vi på. Alvin har inte varit på sitt bästaste humör idag, vet inte varför. Vi antog att det var för att han varit trött och täntke att vi lägger honom lite tidigare under lunchvilan. Han somnade dock ändå tolv och vaknade kvart i ett! Så det har inte varit mycket sömn för lilleman idag.

Efter det att han fått mellanmål gick vi förbi media markt först. Hämtade ut vårt presentkort på 1500:- som vi fick som kompensation för all skit vi fått stått ut med. Kändes ändå bra att vi fick något:D Så det lönar sig att stå på sig!

Efter det gick vi till ICA för att köpa mjölk och tänkte att Alvin kanske kunde sova lite så han orkade hela kvällen, men han låg hela vägen till ICA (25 minuter) och bara pratade med sig själv i vagnen. Så trött var han då inte. Men han vilade ju en stund iaf :P

Vi kom hem kring middagstid så vi slängde ihop lite kycklingwok. Efter middag blev det bad för lilleman. Nu sover han.

Vi ska ta oss an berget av tvätt. Det är vad vi gör ikväll, kommer inte hinna något annat :P

Alvin har börjat att säga: Åh! åt allt han ser :P Det är rätt gulligt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0